• De Woonunit

Team Woonunit weet raad met elke interieurvraag

[JULIANADORP] Of het nu om een nieuwe vloer, gordijnen of behang gaat: woninginrichting vormt de basis van je interieur. Een keuze maken uit een enorm aanbod is dan ook niet eenvoudig. Kan bijvoorbeeld een pvc-vloer over vloerverwarming worden gelegd? Wat voor raamdecoratie kies je voor een driehoekig raam of welk behang is geschikt voor een nieuwbouwwoning?

Het ervaren team van De Woonunit in Julianadorp weet wel raad met deze interieurvragen en helpt de klant graag de juiste producten te kiezen die aansluiten bij de persoonlijke woonsfeer en het budget.

[NODIGE INSPIRATIE] Voor de laatste woontrends doe je in de winkel de nodige inspiratie op. Zo ligt er een visgraatvloer van pvc en zijn de muren voorzien van allerlei soorten zonwering en behang.

[SCHAPENVACHTEN] Ook de kalkverf op de muur achter de toonbank maakt onderdeel uit van het assortiment. Rondom de vloerstalen en behangboeken zijn leuke woonaccessoires, zoals wandklokken, lampen, kussens en schapenvachten te vinden.

[OKTOBER KORTINGMAAND] De Woonunit heeft regelmatig aantrekkelijke acties. In de maand oktober geeft de zaak in winkelcentrum De Riepel twintig procent korting op gordijnen. Houd de Facebookpagina van De Woonunit in de gaten voor acties en nieuws. 

[ADRES DE WOONUNIT] De Woonunit is te vinden in winkelcentrum De Riepel in Julianadorp. Voor meer informatie kijk op www.dewoonunit.nl of bel 0223-752257.