• Specsavers

Stemmen op Helderse goede doelen

DEN HELDER Zes goede doelen uit Den Helder meldden zich de afgelopen weken aan voor de spaarronde van 2018 van stichting Specsavers Steunt. Nu is het aan de inwoners van de marinestad welke lokale initiatieven er doorgaan naar de finale. Ze doen dit door te stemmen op hun favoriete goede doel.

Het winkelteam van Specsavers Den Helder kiest uit deze drie finalisten een winnaar waar vervolgens gedurende het hele jaar in de winkel voor wordt gespaard. Stemmen kan via www.stichtingspecsaverssteunt.nl.

Ieder jaar verkiezen alle winkels van Specsavers één lokaal goed doel waar zij een jaar lang voor gaan sparen. Voor elke klant die een bril of hoortoestel koopt wordt een vast bedrag opzijgezet. In totaal worden er jaarlijks zo'n 130 lokale initiatieven door heel Nederland gesteund.

Ook Specsavers Den Helder draagt op deze manier een steentje bij aan de lokale gemeenschap. Shawn Nel, optiekpartner bij Specsavers Den Helder: "Wij zijn erg onder de indruk van de aanmeldingen die we hebben ontvangen van mooie initiatieven hier uit de omgeving. Het liefst steunen we ze allemaal, maar we zullen er één moeten kiezen die aan het einde van spaarjaar 2018 een financiële bijdrage van ons ontvangt. En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Breng dus snel uw stem uit!"

De goede doelen waarop de inwoners kunnen stemmen zijn:

Dierenambulance, KNRM Callantsoog, paardrijden voor ruiters met een beperking, Rozeboomtoernooi, Scouting Jutters Willemsoord, Speeltuinvereniging De Helderse Buurt.

Op 7 december maakt Specsavers Den Helder bekend voor welk lokaal doel zij gaat sparen.