• Fit is Nice
  • Fit is Nice

Sporten bij Sportschool Fit=Nice

DEN HELDER "Mijn droom is uitgekomen", aldus Peter de Jong Boers over zijn sportschool Fit=Nice aan de Pastoor Koopmanweg 3 in Den Helder.

Na 22 jaar ervaring in de sportwereld te hebben opgedaan, is Peter vol enthousiasme begonnen met zijn sportschool. "Met een visie waar ik voor 100% achtersta. Samen met mijn zakenpartner Kees van Ravenzwaaij hebben wij de sportschool op 3 september geopend."
De opzet van de mannen is zeker niet om te concurreren met de grote fitnesscentra in Den Helder. "Daarvan zijn er meer dan genoeg en daar ligt niet onze passie. Fit=Nice is een boutique sportschool voor mensen die behoefte hebben aan persoonlijke aandacht en een gezellige, vertrouwde sfeer. Personal training, small group training en gezellige groepslessen maken deel uit van ons programma. Ook verzorgen wij yogalessen waaronder Aerial Yoga. Tevens zitten de bekende slenderbanken bij ons in het pakket."

AFSLANKPROGRAMMA Daarnaast gaat Fit=Nice vanaf 15 oktober van start met een compleet ontwikkeld afslankprogramma van 8/10 weken. "De deelnemers volgen onder professionele begeleiding een compleet traject dat garandeert dat je centimeters en gewicht verliest. Door dit traject word je absoluut ook veel fitter. Met dit programma zijn we uniek in Den Helder en omstreken en graag vertellen wij u hier uitgebreid meer over op onze informatie avond op maandag 8 oktober om 19.00 uur aan de Pastoor Koopmanweg 3"

Sportschool Fit=Nice is te bereiken via 0223-759576 of neem een kijkje op de website www.fitisnice.nu. "Maar kom vooral langs om kennis te maken met al onze mogelijkheden".