Op=Op Voordeelshop neemt deel Marskramer-winkels over

Waar de snel groeiende discounter Op=Op Voordeelshop vorig jaar nog meerdere Blokker-vestigingen overnam, is nu de overname van meerdere Marskramers een feit. Binnen een maand moeten de winkels zijn omgebouwd.

Het gaat goed met Op=Op Voordeelshop. De A-merkdiscounter is het afgelopen jaar flink gegroeid en heeft inmiddels 149 winkels in Nederland. Daar komen nu diverse Marskramers bij. De eerst winkel is afgelopen week geopend in Doetinchem. De rest van de winkels zullen de komende weken volgen.  Daarmee is het einde nog niet in zicht: de discounter ziet voldoende kansen en wil doorgroeien tot 350 filialen.

In december opende Op=Op Voordeelshop nog een winkel op Curaçao. Hiermee staat het aantal winkels op de Antillen inmiddels op vier. Naast de winkels heeft de keten als enige discounter een webshop waar het volledige assortiment wordt gevoerd.

Over Op=Op Voordeelshop

Op=Op Voordeelshop is de specialist op het gebied van verzorgingsproducten, huishoudproducten en gezondheidsartikelen. Op=Op Voordeelshop biedt A-merken altijd voor de laagste prijs.