• McDonald’s Den Helder doneert aan Sjaak Pach Stichting (links: Melvin Pach en rechts: Marcel Burger)

    McDonald's

McDonald's viert 20-jarig bestaan

DEN HELDER Het onlangs compleet vernieuwde McDonald's restaurant bestaat dit jaar twintig jaar. Groot feest dus voor familie Pach en hun tachtig medewerkers. Maar ook voor de inwoners van Den Helder en omstreken is er mee te feesten met dit jubileum.

Melvin Pach: "Toen wij twintig jaar geleden in 1997 de deuren openden van het restaurant aan het Kooypunt was het al feest. Vanwege ons jubileum willen we dit nog eens goed overdoen. In de afgelopen twintig jaar zijn wij gegroeid naar een gezellig en sfeervol restaurant, waar iedereen op elk moment van de dag van harte welkom is. Afgelopen oktober heeft het restaurant een volledige metamorfose ondergaan, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Naast de meest actuele innovaties op het gebied van duurzaamheid is het restaurant ook voorzien van McCafé met allerlei lekkere koffievariaties en flink aanbod aan lekkernijen. Dit alles heb ik natuurlijk niet alleen bereikt. Voor een groot deel heb ik dit te danken aan mijn medewerkers en onze gasten."

DONATIE SJAAK PACH STICHTING Marcel Burger heeft vorige week namens de Sjaak Pach Stichting een cheque van 1000 euro in ontvangst mogen nemen. Deze stichting organiseert vaarvakanties voor het lichamelijk gehandicapte kind. het bedrag werd door Melvin Pach van McDonald's Den Helder overhandigd. Het gedoneerde bedrag werd in de eerste maand na de heropening van het compleet vernieuwd McDonald's Den Helder McDrive ingezameld voor de Sjaak Pach Stichting.

JUBILEUMACTIE EN KIDS DAY Voor het 20-jarig bestaan werd afgelopen maand een kleurplaatactie gehouden met als hoofdprijs een Nintendo Switch. De winnaar zal woensdag 20 december om 16.00 uur bekend gemaakt worden door Ronald McDonald in het restaurant zelf. Verder zullen er ook verschillende kinderactiviteiten plaatsvinden: tussen 14.00 en 19.00 uur schminken, glittertattoos en ballonvouwen.

Adres: Verkeerstorenweg 2.