• Door de ergonomische schouderzone krijgen schouders en rug precies de juiste ondersteuning, voor een prettig ligcomfort.

    De Schakel

M Line winterpakket cadeau bij De Schakel

DEN HELDER Het is oudejaarsactie bij M Line. Iedere klant ontvangt bij aankoop van een complete M Line bedset of boxspring, gratis twee M Line energy hoofdkussens en naar keuze twee éénpersoons of een tweepersoons dekbed Tender Touch II dekbed. M Line is te koop bij De Schakel op het Ravelijncenter.

M Line heeft de collectie weer behoorlijk vernieuwd. Zo is de gehele matrascollectie vernieuwd met matrassen die ontwikkeld zijn volgens de laatste technologieën en onderzoeken.

Er wordt een schuim toegepast met een zeer open celstructuur die de ventilatie aanzienlijk verbetert.

WARMTE REGULEREN Ook wordt het specifieke drukverlagende M Line traagschuim in diverse hardheden toegepast. Hierdoor kan het matras nog beter op de persoon worden aangepast. De matrastijk is uitgevoerd in tencel (natuurlijke houtvezel) die de warmte nog beter kan reguleren.

MINIPOCKETVEREN Daarnaast wordt de nieuwe Multi Motion bedset gepresenteerd. Een strak, breed toepasbaar bed die op diverse manieren vorm te geven is. De specifieke bodems hebben een stevige opbouw van latten en minipocketveren in zeven zones, die een stabiele maar ondersteunende basis bieden voor het matras.

JUISTE ONDERSTEUNING Door de ergonomische schouderzone krijgen schouders en rug precies de juiste ondersteuning, voor een prettig ligcomfort. Er is keuze uit een strakke basis, uitgevoerd in aluminium profielen of een gestoffeerde omlijsting met zowel een hoofd- als voetbord.

COLLECTIE 2017 MOET WEG Vanwege de nieuwe collectie worden de M Line showroommatrassen (collectie 2017) nu extra voordelig aangeboden. Het complete aanbod is te vinden op www.deschakelwonen.nl

Zondag 7 januari is De Schakel geopend van 12.00 tot 17.00 uur. De interieurzaak is gevestigd op het Ravelijncenter 4, telefoonnummer 0223-612363.