• Ambiance

Den Helder krijgt Ambiance bij Thuisin Van Brederode

DEN HELDER Al jaren kunnen mensen uit de regio Den Helder aan het Ravelijncenter terecht voor een uitgebreid assortiment raamdecoratie, verf, behang, vloeren en zonwering. Naast Thuisin Van Brederode is er in dit pand sinds 1 maart ook Ambiance Van Brederode, de nieuwste vestiging van de grootste zonweringspecialist van Nederland, te vinden.

Door de aansluiting bij deze formule is het assortiment uitgebreid met een complete en kwalitatief hoogwaardige collectie zonwering, terrasoverkappingen en buitenlevenproducten. "Sinds onze oprichting is het te doen om onze klanten maximaal te laten genieten in en om hun huis. De laatste jaren zien we de trend dat mensen steeds vaker én langer willen genieten van het buitenleven waardoor binnen en buiten steeds meer in elkaar over gaan. Daarom hebben we ons assortiment al een paar jaar terug uitgebreid met buitenzonwering en overkappingen", vertelt Siegfried Doodeman, één van de twee eigenaren.

"Daardoor kunnen we onze klanten voorzien van een totaaladvies op gebied van sfeer, lichtregulatie en temperatuurbeheersing voor hun binnen- en buitenruimtes", vult compagnon John Boltendal aan.

De aansluiting bij Ambiance was voor het ondernemersduo een logische stap. "De keuze voor Ambiance past perfect bij onze filosofie dat je moet doen waar je goed in bent. Zo zorgt Ambiance voor een uitgebreid assortiment, constante kwaliteit, goede prijzen en marketingondersteuning. Wij kunnen ons daardoor volledig focussen op het goed adviseren van klanten, zorgen voor een vakkundige montage en alles wat daarbij komt kijken", licht Siegfried toe.

Ambiance staat voor sfeer en dat merk je direct zodra je de volledig verbouwde showroom binnenstapt. "De producten staan op ware grootte opgesteld zodat men echt kan ervaren hoe het product er thuis uit gaat zien. Door de ruime keuze uit opties, kleuren en doeken helpen we de klant het product helemaal op hun eigen wensen en leefsituatie af te stemmen", besluit John.

Benieuwd wat Ambiance Van Brederode in huis heeft? Kijk dan op www.ambiance.nl/vanbrederode of kom langs.