• aangeleverd door Carin Lutterman.

Carins Reizen regelt reizen van A tot Z

[DEN HELDER] Carins Reizen is het bedrijf van Carin Lutterman. Op 1 december vorig jaar is ze gestart met haar zaak.

"Ik ben meer dan vijftien jaar werkzaam geweest op een reisbureau, waarvan de laatste dertien jaar bij Zonvaart Reizen. Mijn werk werd mijn hobby en ik heb er uiteindelijk vorig jaar voor gekozen om te starten als persoonlijk reisadviseur. Dit omdat mijn klanten dan niet meer gebonden zijn aan de openingstijden van het reisbureau."

De voordelen om bij Carins Reizen te boeken zijn eindeloos. "Ik verzorg elke vakantie, die ik volledig en compleet samenstel. In welke vorm dan ook. Van een weekendje weg tot een rondreis door Afrika. Maar ook een autovakantie, wintersport, vliegreis of alleen het vliegticket."

De afgelopen jaren heeft Carin Lutterman al veel van de wereld gezien en een aantal mooie studiereizen gemaakt. "Ik ben naar de Canarische eilanden geweest, Thailand, Zuid-Afrika, Rhodos, Kos, Corfu en Curaçao. Italië blijft mijn favoriete vakantiebestemming. Elk deel heeft zo zijn charmes; het noorden met de meren. Dan Toscane, met de prachtige vlakten met cipressen en natuurlijk de prachtige steden, zoals Lucca, Siena, Florence en San Gimignano. In Umbrië zijn in de maanden juni en juli de velden overal geel zijn van de bloeiende zonnebloemen."

De reisadviseur kan honderduit vertellen over deze mooie bestemming met de vele agriturismo's. "Afgelopen november heb ik een prachtige studiereis naar Mexico gemaakt. Een rondreis met de auto door Yucatan. Zeer de moeite waard zijn Tulum, waar je prachtig kunt fietsen en Chichen Itza, met de Maya-tempel. Mexico is ook een geweldige strandbestemming met mooie hotels."

Wie meer wil weten over de mogelijkheden van Carins Reizen kan haar bellen: 06-25470423 of 0880-660873 of mailen: carin@zonvaart.nl. Daarnaast regelt ze verzekeringen, autohuur, visums, transfers, excursies en allerlei andere extra's.