• Pressphoto.

Speciale Kleuterbios rond 'Masha en de Beer 2' op 31 maart bij Kinepolis

DEN HELDER Het zaallicht blijft gedempt aan en het geluid van de film staat iets zachter dan normaal: welkom bij de Kinepolis Kleuterbios! Bij deze speciale vertoning van 'Masha en de Beer 2' op 31 maart, staat de bioscoop even helemaal in het teken van de jongste filmliefhebbers.

Alle peuters en kleuters worden bij de Kleuterbios verwelkomd met een bekertje limonade en een klein snackje. Ze kunnen tijdens de inloop nog even spelen of aan de slag met kleurplaten van Masha en de Beer. Daarna gaan ze samen met alle papa's, mama's, opa's of oma's de zaal in om op groot scherm te genieten van de nieuwe avonturen van Masha en de Beer. Om de vertoning niet te spannend te maken is het volume van de film aangepast op jonge oortjes en blijft het zaallicht tijdens de vertoning gedempt aan. Halverwege is er een korte pauze en na de film krijgen alle jonge bezoekers een filmdiploma.

Omdat de Kleuterbios helemaal afgestemd is op de allerjongste filmbezoekers, is het de ideale gelegenheid om met je peuter of kleuter naar de bioscoop te gaan. Quality time voor jullie samen én voor jezelf, want tijdens de film kan je zelf ook even lekker onderuit zakken in een comfortabele bioscoopstoel. En mocht je kind aan de wandel gaan: bij de Kleuterbios hoort dat er allemaal bij en zal niemand er dus raar van opkijken. Tickets voor de Kleuterbios met 'Masha en de Beer 2' op zondag 31 maart zijn nu verkrijgbaar; bestel ze hier!
Veel kinderen kennen Masha en de Beer van de gelijknamige animatieserie op Zappelin. Twee jaar geleden was de eerste bioscoopfilm in Nederland een groot succes en bij de speciale Kleuterbios-vertoning had Kinepolis een hoop enthousiaste peuters en kleuters over de vloer. Met 'Masha en de Beer 2' krijgen kinderen die toen nog te jong waren alsnog de kans om een gloednieuw filmavontuur van hun favoriete serie in de bioscoop te beleven. 10:00 uur inloop, 10:30 uur start film. Tickets: € 8,00. Speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar

Te zien bij Kinepolis Den Helder en Schagen.