Verlicht en verkleed door de straten wandelen

HUISDUINEN De derde editie van de Lichtjesloop gaat vrijdag 17 november van start. De organisatie is in handen van Team Sportservice Den Helder. Een avondwandeltocht die door deelnemers zelf verlicht wordt. Dat is in het kort wat de wandeling inhoudt.

De Lichtjesloop is een afwisselende wandeltocht voor jong en oud in de omgeving van Den Helder. De route heeft een lengte van 11 km, een afstand die voor velen goed te doen is. De wandeltocht start in het begin van de avond bij het Dorpshuis te Huisduinen waar ook de finish zal plaatsvinden.

[DEEL OVER HELDERSE DIJK] De derde editie van de lichtjesloop heeft een totaal andere route dan de twee voorgaande jaren. De wandeling gaat voor een klein deel over de Helderse dijk, maar dat zal minimaal zijn.

Een deel van de route slingert over onverlichte paden dus de deelnemers moeten zelf zorgen voor goede verlichting onderweg! De route wordt deels op een ludieke, verlichte wijze aangegeven.

[LEUKST VERLICHT] Reus Sport Den Helder sponsort dit jaar de presentie. De leukst verlichte deelnemer ontvangt een prijs. Net als vorig jaar zorgen de Knorhanen voor een muzikale ontvangst.

Meer info en aanmelden: www.teamsportservice.nl/denhelder
Bij vragen bel met Marianne en Lydia: 0223-684726.