• www.pixabay.com

Start2Bike mountainbike training

DEN HELDER De sportieve fiets is populair. Veel mensen kopen vol enthousiasme een mountainbike maar komen er al gauw achter dat remmen, schakelen en in balans blijven op zo'n fiets wel wat anders is dan fietsen op een gewone fiets. Om te voorkomen dat je enthousiasme wegebt en je fiets werkeloos in de schuur komt te staan, kun je nu deelnemen aan Start2Bike. Dit is een laagdrempelig trainingsprogramma waarbij je in vier trainingen meer controle over je fiets krijgt.

Van 6 tot en met 27 oktober dit najaar geeft de voorzitter van DOK TOER, Gerard Krusemeijer, een Start2Bike-Mountainbiketraining op het wielercomplex van HRTC DOK aan de Guldemondweg in De Schooten. De trainingen starten telkens om 14.00 uur op DOK en duren ongeveer twee uur.
Door middel van oefeningen krijg je de fietstechnieken onder de knie. De minimumleeftijd voor deelnemers is 15 jaar. Meer informatie is in te winnen via gerard_krusemeijer@hotmail.com of 06-14687908. Deelnemen aan Start2Bike kost 37,50 euro. Meer informatie op www.Start2Bike.nl.