• Team Sportservice Den Helder

Sportieve activiteiten tijdens voorjaarsvakantie

DEN HELDER Er zijn in de voorjaarsvakantie allerlei sportieve activiteiten te doen. Diverse sportverenigingen en Team Sportservice Den Helder hebben van alles georganiseerd voor de basisschooljeugd. Het begint al op maandag 26 februari. Met een sportief carnaval.

Nog even nagenieten van de carnavalsvreugde in je verkleedkleren. In de sportzaal van De Draaikolk wordt op een sportieve manier carnaval gevierd bij gymnastiekvereniging Turnlust. De kinderen kunnen zich dan uitleven op diverse spannende onderdelen. Kom het proberen op de klim- en klauterbaan, de sprongbelevenis, een rollende sensatie en nog veel meer! Aanmelden is verplicht.

Tafeltennisvereniging Noordkop verzorgt dinsdag 27 februari verschillende tafeltennis-activiteiten. Activiteiten zijn: clinic, rond de tafelspel, spelen tegen een tafeltennisrobot en een toernooi. Meedoen is gratis. Aanmelden verplicht.

In de gymzaal aan de IJsselmeerstraat kunnen leerlingen uit groep 4 tot en met 8 klimmen onder deskundige leiding van bewegingsconsulenten van Team Sportservice Den Helder. Je kunt op verschillende niveaus klimmen. Aanmelden is verplicht.

Meer informatie en aanmelden via Team Sportservice Den Helder, www.teamsportservice.nl/denhelder. of 0223-684726.