• Team Sportservice

Senioren mogen wel wat meer bewegen

JULIANADORP Het project Julianadorp in beweging is specifiek gericht op senioren in Julianadorp die graag weer of meer willen bewegen. Regelmatig bewegen en sporten, in groepsverband of individueel, zorgt ervoor dat mensen zich lichamelijk en mentaal fitter voelen en wellicht meer sociale contacten opdoen.

Senioren vanaf 60 jaar zijn welkom om met diverse sport- en beweegactiviteiten mee te doen. Aanmelden kan op elk gewenst moment.

Groepsfitness en 65+ fitness is dinsdag en donderdag van 13.00 tot 14.00 uur bij Classic Gym. Een cursus zeker bewegen (valpreventie) op woensdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur door Budowazasport bij het Budocentrum.

Walking football op donderdag van 10.30 tot 11.30 uur bij JVC. Voetballen zonder te mogen rennen op een kleiner speelveld. Dans fit voor Senioren vanaf donderdag 11 januari van 10.30 tot 11.30 uur in het MFC Julianadorp bij Danssstudio Chantal.

Easytennislessen op woensdagochtend bij Tennisvereniging Julianadorp. Start weer in het voorjaar. De lessen bestaan uit tennis met minder zware rackets en ballen die minder stuiteren.

Bewegen onder begeleiding in een beweegtuin bij Omringlocatie Buitenveld. De officiële opening vindt medio maart of april plaats. De verschillende beweegactiviteiten worden in samenwerking met de fysiotherapeuten en beweegagogen aangeboden. Tijdens de opening zal er gelegenheid zijn om een fittest af te nemen en kennis te maken met de diverse beweegapparaten.

Kosten voor deelname is gemiddeld 5 euro per les. De verkoop van een strippenkaart voor acht keer sporten gaat via Classic Gym te Julianadorp.

Meer info en aanmelden: www.julianadorpinbeweging.nl of via lvannoord@sportservicedenhelder.nl; Lydia van Team Sportservice Den Helder. Telefoon: 0223-684726.