• Team Sportservice Den Helder/DH Foto

Oproep om sportkampioenen aan te melden

DEN HELDER Het Sportgala staat op de agenda voor 5 juli. Wie dit jaar de gemeentelijke onderscheidingen - de Sportprijs of de nieuwe Sportstimuleringsprijs - in ontvangst mag nemen, wordt bekendgemaakt op deze dag.

Het gala is in de Stadshal van schouwburg De Kampanje. Voor het eerst zal dit jaar ook de Sportstimuleringsprijs worden uitgereikt aan een sportvereniging die zich onderscheidt van andere clubs. Tijdens het Sportgala presenteren ook de (inter)nationale Helderse kampioenen van het afgelopen sportseizoen zich. Daaraan doen zowel individuele sporters als sportteams aan mee. Verenigingen kunnen deze kampioenen aanmelden via de website van Team Sportservice.

Nationale en/of internationale kampioenen die een sport uitoefenen bij een vereniging die is aangesloten bij NOC*NSF en een hieraan verbonden kampioenschap hebben behaald, kunnen worden aangemeld. De kampioenen ontvangen dan tijdens het Sportgala een gemeentelijke sportpenning uit handen van burgemeester Koen Schuiling.

Kampioenen die een kampioenschap op het hoogste haalbare niveau hebben gehaald tijdens een wedstrijd die door een bond is georganiseerd die niet is aangesloten bij het NOC*NSF, ontvangen een medaille. Ook zij kunnen worden aangemeld.

Voor meer informatie: Sportservice Den Helder, telefoon 0223-684726. Aanmelden kan via www.teamsportservice.nl/denhelder.