• Texelhalvemarathon.nl

Inschrijving Texel Halve Marathon start 1 februari

TEXEL De twaalfde Texel Halve Marathon staat voor 30 september op de agenda. De inschrijving opent 1 februari om middernacht. Ook inschrijven voor De 6 van Den Hoorn staat vanaf dat tijdstip open voor inschrijving. Nieuw is de inschrijfmogelijkheid voor groepen en bedrijven vanaf vijftien deelnemers.

De limiet voor het aantal aanmeldingen is traditiegetrouw op 1.650 voor de Halve Marathon en 10 kilometer met start vanaf de TESO-boot. Voor De 6 van Den Hoorn en de Eilandstart zijn maximaal 500 plaatsen beschikbaar.

Omdat er veel behoefte is bij (loop)groepen en bedrijven om 'aan de leukste loop van Nederland' als groep mee te doen heeft de organisatie de inschrijfmogelijkheden voor het evenement uitgebreid. Tijdens de vorige editie heeft voor het eerst een grote groep deelnemers van één organisatie meegelopen via de eilandstart. De ervaringen hiermee opgedaan hebben geleid tot de extra mogelijkheid om vanaf de twaalfde editie ook als groep of bedrijf, met minimaal vijftien deelnemers, te kunnen inschrijven.

Meer weten? Kijk op aanmelden.texelhalvemarathon.nl.