• SV Noordkop Atletiek

Fitter en gezonder het nieuwe jaar in

DEN HELDER SV Noordkop Atletiek begint donderdag 1 februari met de cursus Klaar voor de Start. Op de atletiekbaan van Noordkop Atletiek aan de Ruyghweg gaan de laagdrempelige wandel- en hardloopcursus van start.

Volwassenen die zich beter in hun vel willen voelen en verlost willen worden van depressieve of burn-outklachten of die echt eens lekker willen bewegen is de cursus 'Klaar voor de start' een aanrader.

De wandel-hardloopcursus duurt in totaal twaalf weken. Iedere donderdagavond om 18.30 uur begint de cursus met gezondheidsvoorlichting (stressreductie, goed slapen en de invloed van gezonde voeding), gevolgd door een uur wandelen of hardlopen.

Halverwege de cursus kunnen de deelnemers meedoen aan vier kennismakingslessen tai chi, yoga en fitness bij Rik Niks Bodylanguage.

De kosten bedragen 27,50 euro voor twaalf bijeenkomsten. Voor mensen uit lage inkomens die graag deel willen nemen is het mogelijk om kosteloos deel te nemen.

Informatie en opgave bij Tanja Ites van Team Sportservice Den Helder. tites@sportservicenoordholland.nl of bel 0223-684746.

Lekker bewegen is het einddoel van de cursus : Klaar voor de Start