• Team sportservice Den Helder

Beweegtuin Julianadorp officieel geopend

JULIANADORP Bij Omringlocatie Buitenveld is woensdag 21 maart de beweegtuin op feestelijke wijze officieel geopend. Een bewoner van Buitenveld heeft samen met wethouder Pieter Kos het lintje doorgeknipt.

Jolanda Duivestein, locatiemanager van Omringlocatie Buitenveld, heeft kort het project 'Julianadorp in beweging' toegelicht en alle samenwerkingspartners bedankt die de realisatie van de beweegtuin mogelijk hebben gemaakt. De Woningstichting en de gemeente Den Helder hebben met sponsoring ook een duit in het zakje gedaan. Na de officiële opening was er voor de belangstellenden een hapje en drankje welke aangeboden werd door Jolanda Duivestein.

Na 15.30 uur konden de senioren gratis meedoen met een proefles in de beweegtuin die aangeboden werd door Classic Gym. Een aantal mensen ging enthousiast aan de slag. De workshop gezonde voeding en sport werd verzorg door Dieet & Co. Tijdens deze middag kon men ook de fitheid laten meten. Er zijn in totaal 23 mensen geweest die graag wilde weten 'hoe fit ben ik nu eigenlijk?". Na de fitheidstest kreeg men een advies over hun fitheid en de verschillende sport- en beweegmogelijkheden. In het restaurant van Buitenveld stonden diverse sportverenigingen en organisaties met informatie over de verschillende beweegactiviteiten. Weten aan welke beweegactiviteiten u kunt meedoen? Kijk op www.julianadorpinbeweging.nl. Meer informatie en opgeven kan via Team Sportservice Den Helder www.teamsportservice.nl/denhelder of 0223-684726.