Perfecte plisse gordijnen op maat kopen

28-08-2019, 12:18 |Van onze partner

Bent je op zoek naar mooie en zonwerende raamdecoratie maar wil je geen eenvoudig rolgordijn? Kijk dan eens naar plisse gordijnen. Deze gordijnen zijn niet opgerold zoals een rolgordijn, maar opgevouwen. Plisse gordijnen zijn net even anders en zorgen voor veel privacy met behoud van lichtinval. Plisse gordijnen op maat kopen, wordt aangeraden als je kiest voor deze elegante raamdecoratie.
 

Het unieke van plisse gordijnen
Plisse gordijnen hangen mooi op een kenmerkende manier. De gordijnen lijken op rolgordijnen, maar worden niet opgerold. Plisse gordijnen worden op een zeer compacte manier opgevouwen. Doordat de stof is opgevouwen, neemt het niet veel ruimte in beslag en hangt het gordijn erg mooi, wanneer het is uitgevouwen. Plisse gordijnen kan je in twee verschillende systemen bestellen. Het meest bekend is het eenvoudige top-down systeem. De onderlijst kan je daarmee bedienen, waardoor het gordijn naar boven en naar beneden kan. Wij bieden ook het systeem top-down bottom-up aan. Bij dit systeem kan je niet alleen de onderlijst bedienen, maar ook de bovenlijst. Zo kan je het gordijn ook halverwege het raam plaatsen.  Plisse gordijnen op maat kopen, maakt dat je de gordijnen zelf vorm kan geven.
 

Plisse gordijnen op maat
Bij Creon Raamdecoratie kun je veel verschillende plisse gordijnen op maat kopen. Door zelf de afmetingen door te geven, weet je zeker dat de gordijnen perfect hangen. De gordijnen worden al gemaakt voor ramen vanaf 20 centimeter en kunnen maximaal 230 breed zijn. Dezelfde afmetingen gelden ook voor de hoogte. Ga je de plisse gordijnen op maat kopen? Dan kan je ook zelf de kleur kiezen uit verschillende mooie kleuren. De kleuren zijn onder te verdelen in transparant, semi transparant en verduisterend. Zo is er voor iedere ruimte de perfecte gordijn te maken. Wanneer je kiest voor verduisterend, zal de gekozen kleur aan de binnenkant gemaakt worden. Aan de buitenkant komt een lichte kleur, die de zon weert en zorgt voor verduistering. 
 

Eenvoudig monteren
Het monteren van de plisse gordijnen is heel eenvoudig. Je hebt alleen een boor nodig. Ga je plisse gordijnen op maat kopen, dan heb je de juiste maat al in huis en hoef je zelf niets meer aan te passen aan de gordijnen zelf. Heb je nog geen keuze kunnen maken in welke kleur je de plisse gordijnen wilt? Bestel dan eerst een kleurenstaal. Op deze manier kun je de kleuren en de stof in het echt bekijken en naast de rest van je interieur houden. Vaak is de kleur net even anders dan op een beeldscherm. Voor de kleurstalen vragen ze een kleine vergoeding. Dit bedrag krijg je terug door middel van een kortingscode. Deze kortingscode kun je verzilveren bij jouw bestelling.
 

Plisse gordijnen op maat kopen
Ben je eruit en wil je plisse gordijnen op maat kopen? Zorg dan voor de juiste maten, kies je kleur en uitvoering. Vul deze in op de website en zie direct wat de plisse gordijnen je totaal gaan kosten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.