• Plezier staat voorop!

    Foto aangeleverd

Zomervakantie in de Helderse Vallei

DEN  HELDER Het is bijna zomervakantie... Weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Kom dan naar De Helderse Vallei, want daar is genoeg te beleven.


In de zomervakantie zijn zowel het bezoekerscentrum als de kinderboerderij ook op maandag geopend: dat betekent dat De Helderse Vallei 7 dagen per week open is! Op dinsdagen en donderdagen in de zomervakantie mogen kinderen 'Vroeg uit de veren'. Uitslapen kun je de rest van de week nog doen! Word op deze dagen tussen 9.00 en 10.30 uur wakker met de  dieren en help de dierverzorgers met hun werk voordat De Helderse Vallei open gaat. De stallen moeten uitgemest worden, de dieren krijgen te eten en sommige dieren mogen naar buiten. Dus meld je snel aan en vergeet niet je laarzen en overall aan te trekken, want je mag ook de stal in! De activiteit kost € 3,00 per kind en is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Opgeven kan via www.deheldersevallei.nl/agenda of 0223 612 555.
 
Woensdag 25 juli is het tussen 10.30 en 11.30 uur tijd voor het Peutermoment. Een activiteit voor kinderen tussen 2 en 4 jaar om alles te ontdekken over het leven van dieren op de kinderboerderij. De dieren willen graag geaaid worden en ze eten geven en hun vloertje aanvegen mag ook. Opgeven kan via www.deheldersevallei.nl/agenda of 0223 612 555.

Alle zaterdagen in de vakantie kun je in de sloot bij De Helderse Vallei op zoek naar Slootbeestjes. Leen tussen 11.00 en 16.00 uur een schepnetje en kom slootbeestjes zoeken.
En er is nog meer te beleven… Kijk op www.deheldersevallei.nl/agenda