• Saskia Wagenvoort.

Zesde Helderse Fotoroute

DEN HELDER De zesde editie van de Helderse Fotoroute wordt zondag 26 augustus om 13.00 uur geopend in Windkracht 13.  Fotografen die exposeren bij Windkracht 13 zijn:  Goran Turnšek, Udo Prinsen, Csilla Klenyánski,  Saskia Wagenvoort (van wie bijgaande foto is afgebeeld) en Richard Beukelaar.

Saskia Wagenvoort heeft een voorliefde voor rijpe vruchten en lonkende bloemen uit 17e -eeuwse vanitas stillevens, klassieke composities en poses. Goran Turnšek werd geboren in Ptuj in het voormalige Joegoslavië, nu Slovenië. 

Goran Turnšek werd geboren in Ptuj in het voormalige Joegoslavië, nu Slovenië. Hij studeerde moderne dans aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam en fotografie aan de Foto Academie Amsterdam.

Csilla Klenyánski: in haar werk zoek Csilla steeds naar de unieke synthese tussen fantasie en logica.

Udo Prinsen is een beeldmaker werkzaam in opdracht en in eigen beheer binnen verschillende disciplines. Vanuit zijn achtergrond in animatie en film werkt hij aan diverse artistieke producties voor TV, speelfilm, documentaires en theater.

Richard Beukelaar (45) is autodidactisch fotograaf. Hij houdt niet van half werk. Wat hij doet, doet hij gepassioneerd en vol overgave. De expositie is te zien tot en met 7 oktober.