• G.H.KROL

Word jij dé Triade Vlogger?

DEN HELDER In Triade is er altijd van alles te beleven. Niks is te gek en er gebeurt dan ook altijd veel in het Huis van de Kunsten. Van knotsgekke theaterlessen tot intense repetities van een orkest. Dat laat Triade graag zien aan iedereen. Filmpjes geven het beste beeld. Daarom is Triade op zoek naar de Triade Vlogger 2018-2019 (van september 2018 tot en met juli 2019). De zoektocht naar die enthousiaste vlogger, die houdt van kunst en cultuur, is gestart.

Als jij de Triade vlogger bent, dan mag je het hele jaar deelnemen aan diverse lessen, zodat je hier leuke vlogs van kunt maken. Hoe leuk is het om aan allerlei lessen te proeven of een leuke cursus te volgen zonder ervoor te hoeven betalen? Heb je interesse in zang? Volg een leuke zangcursus. Of houd je van fotografie? Pak dan een workshop mee. En zo kun je aan van alles meedoen, want er is nog veel meer te beleven. Vlog over je belevenissen en meer hoef je niet te doen. Dit is jouw kans op een jaartje onbeperkt kunst en cultuur.

Wil jij de huisvlogger worden? Stuur voor 1 maart een leuke vlog (mag over van alles gaan) naar pr@triade-denhelder.nl en laat Triade kennismaken met jou.

De vlog mag over van alles gaan. Het gaat erom dat we een beeld krijgen van wie je bent en je manier van vloggen. De persoon met de leukste vlog wordt Triade Vlogger 2018-2019.

Triade begrijpt dat het fijn is om een instrument uit te proberen voor je kiest om een jaarcursus te volgen. Triade heeft diverse mogelijkheden om dit uit te proberen. Bij een minimum van drie personen (kinderen in de leeftijdscategorie van 5 tot en met 12 jaar) start Triade deze week een probeercursus in groepsverband op een specifiek instrument. Deze cursus kost 46 euro voor zes lessen. Heb je interesse in een groepscursus laat het Triade weten.

Triade heeft een breed aanbod aan beeldend creatieve cursussen. Denk bijvoorbeeld aan keramiek, beeldhouwen, tekenen en schilderen. De cursisten maken hele mooie werken. Tot en met 9 februari zijn deze werken te bewonderen in de cursistententoonstelling. De deuren van het Huis voor de Kunsten staan op donderdag en vrijdag open van 9.00 tot 21.00 uur. Adres Triade: Middenweg 2, www.triade-denhelder.nl.