• Andr? Woestenburg

Verrassing voor Geraldi

[DEN HELDER] Mister Geraldi geeft drie voorstellingen deze herfstvakantie. Dit keer krijgen de kinderen een clownsstuk te zien, waarbij ze veel zullen lachen. De voorstellingen zijn 24 en 25 oktober.

Geraldi hijst zich daarom in zijn clownspak, compleet met rode neus. Natuurlijk wordt hij ook weer geassisteerd door zijn vaste assistente Ilona. Samen staan ze garant voor een grandioze kindervoorstelling met grappen en grollen, goochelen, jongleren, muziek maken en het maken van dierenballonnen.

Maar zou de clown dit allemaal wel kunnen? Een verrassingstovermachine moet misschien een handje helpen. Hoe dat gaat? Kom kijken.

De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Dinsdag beginnen de shows om 11.00 uur en 14.30 uur en woensdag is er alleen om 14.30 uur een voorstelling. De locatie is de Keykeg-zaal van theater De Kampanje. De ingang bevindt zich aan de weststraat-zijde. Kaartjes kosten 3,50 euro (geen pin aanwezig) en zijn een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Om teleurstellingen te voorkomen is het aan te raden om te reserveren via 0223-616096 of op 0223-627041.

Ben je op de dag van de voorstelling jarig? Meld dit dan van tevoren. Dan zet Geraldi je in het zonnetje.