• Sikina Evenementen en Organisatie
  • Sikina Evenementen en Organisatie

Toon talent op Koningsdag tijdens Poek en Pienshow

DEN HELDER De Poek en Pienshow staat op Koningsdag, 27 april, weer op het programma. Kinderen die een talent hebben kunnen dit op het Sluisdeurenpodum op Willemsoord aan het publiek laten zien.

De Poek en Pienshow begint om 11.30 uur en gaat door tot 15.30 uur. Wil jij weer lekker mee dansen, zingen, playbacken of op je hoofd staan bij ons op het podium? Kom dan langs of meld je van tevoren aan via info@sikina.nl (dan ben je verzekerd van plek en een kleine attentie). Opgeven mag ook spontaan want meedoen kan natuurlijk altijd.

Het volledige programma start om 11.30 uur met Poek en Pien. Van 12.00 tot 14.30 uur is schminkster Jessica Meijer er om van kinderen ware kunstwerkjes te maken. Ook om 12.00 uur, maar dan tot 14.00 uur komt Elsa langs en Olaf sluit om 13.15 uur aan. Om 13.00 uur vouwt de ballonnenman ballonnen voor de kinderen en ook om 13.00 uur geeft Crossfit Willemsoord een demonstratie. Daarvoor zoeken ze nog sterke kinderen. Tussen alle shows door kun je genieten van allerlei live muziek.