• Springfair

Springfair dit jaar in teken van puur, eerlijk en heerlijk

JULIANADORP De Springfair staat dit jaar voor zondag 22 april op de agenda. Van 11.00 tot 18.00 uur is er van alles te zien en te beleven in het teken van Puur, eerlijk en heerlijk. Een bezoek aan de Springfair is een gezellig dagje uit voor het hele gezin.

Voor iedere bezoeker is er genoeg te zien, horen, doen, proeven en beleven. U kunt lekker shoppen bij de vele marktkramen met vintage, delicatessen, hebbedingen, groen en andere bijzondere spullen. Onderweg komt u meerdere optredens tegen van onder andere Granddad Daniel en Timna Raven.

Er zijn vele demonstraties, waaronder de ganzenhoeder, de paardengroep "De Black Pearls", en paardencoaching 'Heroes' van Rosanne Brommer, diverse dans en free run demonstraties van Rik Niks met zelfs een mogelijkheid tot meedoen en je kan boogschieten bij Helder Events. Speciaal voor de dames is er dit jaar een kleur- en stijladvies bij Studio Kleur & Stijl. Natuurlijk zijn ook de leerling-koks van het ROC weer van de partij voor de kook-battle. Dit jaar hebben we er een nieuw wedstrijdelement aan toegevoegd. Naast de kookprestaties gaat het ook om kennis, presentatie en show. Kom vooral de leerling-koks aanmoedigen en een hapje proeven.

Nieuw dit jaar is onze tiener chillhoek, in samenwerking met Vliet60. Een relaxte plek om te chillen, kletsen, dansen in de silent disco, wat te drinken en je nagels te stylen. De tieners tussen de 12 en 18 jaar krijgen bij de kassa 2 consumpties waarvoor ze in de tiener chillhoek twee gratis drankjes kunnen halen.

Ook aan de kinderen is weer gedacht. Zij kunnen lekker knutselen, geschminkt worden, springen op de springkussens, klauteren op de stormbanen in de zweefmolen, klimmen op de klimwand en een ritje op een pony maken. Daarnaast hebben wij dit jaar ook een pannaveld. Daarop kan je lekker voetballen en om het uur kan je meedoen aan de pannacompetitie. Hiervoor kan je, je terplekke aanmelden. Elsa en Olaf komen dit jaar ook naar de Springfair. Zij zijn aanwezig tussen 13.00 en 15.00.

Volop actie en beleving voor het hele gezin, maar ook plekken om heerlijk te genieten met een hapje en een drankje of een smoothie onder het genot van diverse muzikale live optredens op ons muziek podium.

Bezoekadres: Akkerbouwstraat 1, 1787 AR te Julianadorp. Openingstijden: van 11.00 tot 18.00 uur. Entree: € 4,00 p/persoon, kinderen tot 12 jaar gratis. Parkeren: gratis. Informatie: www.springfairjulianadorp.nl.