Rebounced zaterdag 14 april in het Boerenverdriet

DEN HELDER De Helderse band Rebounced is geformeerd rond zangeres Saskia Flamand Hoogerbrugge en gitarist/zanger Andy de Ronde. In bandverband (in onder andere "Time To Play" en "Capo") hebben zij veelal samengewerkt. Als akoestisch duo "Andy & Saskia" timmeren zij samen al jaren aan de muzikale weg. De band is zaterdag 14 april te horen en te zien in het Boerenverdriet. Het optreden begint om 21.30 uur. 

Hoewel zij beiden afzonderlijk reeds in meerdere formaties regelmatig in het Helderse muziekcircuit te vinden waren was het een logische stap om samen de band "Rebounced" op te starten en een bassist, drummer en toetsenman aan te trekken voor de basisbezetting. De basisbezetting bestaat uit: zangeres Saskia Flamand Hoogerbrugge, gitarist/zanger Andy de Ronde, drummer Ed de Ronde, toetsenman Marcel Faas en bassist Peter van der Park.

Het repertoire bevat voor ieder wat wils met aan de grondslag het uitgebreide assortiment uit de historie van de muzikanten. Maar ook recentere songs staan op het programma. Dit gaat van blues, soul, funk, rock tot reggae. Nummers van Caro Emerald, Joe Cocker, Anouk, John Mayer, Bob Marley, Eric Clapton, Ilse De lange, Doobie Brothers, Gary Moore, Melissa Etheridge en noem maar op.

Het café is te vinden aan de Zuidstraat 52.