• De legendarische half demonische superheld Hellboy (David Harbour) gevangen tussen de bovennatuurlijke en menselijke wereld..

    Persfoto

Premières en docu in Kinepolis

DEN HELDER In het Nieuwedieper filmwalhalla gaat de komende periode weer een aantal producties in première, waaronder 'They Shall Not Grow Old' (3D), een prachtige documentaire over gebeurtenissen in de Eerste Wereldoorlog. Het overzicht.

HELLBOY (16 jaar) Hellboy 'Legendary as Fuck'. In deze keiharde actiefilm, gebaseerd op de Dark Horse Comics van Mike Mignola, zit de legendarische half demonische superheld Hellboy (David Harbour) gevangen tussen de bovennatuurlijke en menselijke wereld. Al vechtend tegen woeste reuzen op het Engelse platteland stuit hij op Nimue alias 'The Blood Queen' (Milla Jovovich), een uit de dood herrezen tovenares die zint op wraak op de mensheid.

THEY SHALL NOT GROW OLD In 3D. (16 jaar) They Shall Not Grow Old is een grensverleggende documentaire van Oscar®-winnaar Peter Jackson (The Lord of the Rings Trilogy, The Hobbit Trilogy), naar aanleiding van de honderdjarige herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog. Dit is het verhaal van 'De oorlog die een eind maakt aan alle oorlogen', verteld door de soldaten die het meegemaakt hebben. Door het restaureren van de oorspronkelijke beelden ontstaat een helder en levendig beeld van de menselijke kant van de Eerste Wereldoorlog.

LITTLE (12 jaar) In de hilarische komedie Little wordt de keiharde zakenvrouw Jordan Sanders ineens wakker in haar dure penthouse als 13-jarige tiener, vlak voor ze een belangrijke presentatie moet geven.

MASHA EN DE BEER 2 (AL) Masha en de Beer keren, na het succes van deel 1, in 2019 terug naar de bioscoop. In Masha en de Beer 2 beleven Masha (Een ondeugend meisje dat niet stil kan zitten) en de vriendelijke Beer enkele leuke, grappige en vermakelijke nieuwe avonturen op het grote doek. Ook haar andere vriendjes Panda, Pinguïn, Rosie het varken en Tijger zijn weer van de partij.

MISSING LINK In 3D & 2D. (6 jaar) De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link's lang verloren familie: de Yeti's.

VOORPREMIÈRE 'Circus Noël'. (6 jaar) Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar en dreigt Karo haar nieuwe circusfamilie te verliezen.

'Wonder Park', NL 3D & 2D. (6 jaar) Wonder park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje, genaamd June, werkelijkheid wordt.

Zaterdag 13 en zondag 14 april is het weer Kids Weekend in Kinepolis.

Kom naar het Kids Weekend om het avontuur in Wonder Park te bekijken. Zie voor meer info de website: www.kinepolis.nl