• Living on the Edge: te gast in Boerenverdriet.

    Boerenverdriet

Live muziek in de omgeving: van rock tot percussie

BOERENVERDRIET Living on the Edge is zaterdag 13 januari te horen vanaf 21.30 uur. Living on the Edge is een energieke top 40, mega top 50 rock-coverband uit de kop van Noord-Holland. Deze veelzijdige formatie met zangeres weet met veel toewijding en energie iedere keer weer een overtuigende show neer te zetten. Living on the Edge brengt een up-to-date en recent verleden repertoire dat eenvoudig te beschrijven is. Maak een selectie van de beste rockbands uit de top 100 ter wereld: Snow Patrol, Guano Apes, Within Temptation, Kane, U2, Anouk, Kid Rock, Rage Against The Machine, maar ook Alpha Beat, Tina Turner, The Cult en Marco Borsato.

NJOY Zondag 21 januari viert de Helderse formatie Barefootin' haar eerste lustrum. 's Middags vanaf 15.00 uur zijn de mannen en hun muziek te bekijken en te beluisteren in Barista Café Njoy op Willemsoord. De band verwelkomt iedereen met een drankje en een hapje. Het repertoire van de band is heel divers. Daarnaast brengt de band ook eigen Nederlandstalig werk ten gehore.

KERK VALKKOOG Zaterdag 13 januari is er in concertkerkje Valkkoog even iets anders te beleven dan de gebruikelijke genres. Die avond wordt het kerkje gewijd aan 'Het ritme van de Wereld'. Chris Colleye treedt er op. Hij werkte en werkt met bekende en onbekende artiesten uit binnen- en buitenland, speelde in musicals, theater-, tv- en radioprogramma's en speelde op grote binnenlandse en buitenlandse podia en festivals. Op 13 januari brengt hij vier muziekvrienden mee. Het wordt een avond met percussie, gitaarspel, zang, improvisatie en publiek dat mee mag doen. Aanvang 20.15 uur. Toegang 15 euro. Kaarten via 0224-215661 of www.kerkjevalkkoog.nl.