• Voorpremières van Hotel Transylvania 3.

    Persfoto.

Kinepolis op zomerse toer

DEN HELDER Bioscoop Kinepolis gaat de komende periode op de zomerse toer en doet dan onder meer met de op Abba geënte film 'Mamma Mia! Here We go Again'. Maar er is meer. Hieronder het overzicht.

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feelgood filmevent van deze zomer: 'Mamma Mia! Here We Go Again'. Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigt Kinepolis iedereen uit terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical, gebaseerd op de liedjes van Abba. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder anderen Lily James (Cinderella, Baby Driver), Andy Garcia en Oscarwinnaar Cher.

ANT-MAN AND THE WASP 3D (12 jaar) Deze zomer komt het Marvel Cinematic Universe met Ant-Man and The Wasp een gloednieuw hoofdstuk vol helden met het verbluffende vermogen om te verkleinen en vergroten.

In de nasleep van Captain America: Civil War worstelt Scott Lang met de gevolgen van zijn keuzes als superheld en als vader en probeert hij zijn privéleven in evenwicht te brengen met zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man.

DE KLEINE HEKS (AL) De Kleine Heks woont samen met haar raaf Abraxas diep in het bos. Ze is pas 127 - wat nog heel jong is voor een heks - en mag nog niet naar het grote heksenfeest op de Bloksberg. Maar de Kleine Heks wil heel graag dansen met de andere heksen en rondjes vliegen op haar bezemsteel, dus ze besluit er stiekem heen te gaan.

VOORPREMIÈRES 'Hotel Transsylvanië 3 3D & 2D NL'. (6 jaar) In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met de favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. Dan ontstaan er allerlei ontwikkelingen...

ANDRÉ RIEU Zaterdag 28 en zondag 29 juli een concert met "André Rieu". De aanvang zaterdag is vanaf 18.30 uur, start 19.00 uur. De aanvang zondag is vanaf 14.30 uur, start 15.00 uur. Kosten 13,50 p.p. Meer en uitgebreide informatie over komende (nieuwe) films en andere events is te vinden op de website: www.kinepolis.nl