• aangeleverd door Marcel Meijer

Kaartverkoop tweede Koegraspop met Frans, Django en Peter gestart

JULIANADORP Koegraspop krijgt dit jaar een vervolg. Na het succes van het evenement tijdens het 200-jarig jubileum van de Koegraspolder afgelopen jaar heeft de organisatie besloten om een tweede editie te organiseren.

Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 maart is het feest in de tent op het evenemententerrein aan de Akkerbouwstraat. Tijdens de voorverkoop op oudejaars- en nieuwjaarsdag zijn alle goedkopere kaarten al over de toonbank gegaan.

Het optreden op vrijdag van de 'Echte Vrienden' waar Frans Duijts, Peter Beense en Django Wagner samen een optreden verzorgen, is bijzonder populair, de kaarten gaan erg hard. Meldt een van de organisatoren Marcel Meijer. "Ze zijn nog nooit in deze samenstelling hier geweest en treden maar weinig in deze formatie op."

Op zaterdag komt de energieke cover-feestband Diss Nie Okay feest maken. "Diverse artiesten en dj's worden de komende periode bekend gemaakt die het programma compleet maken."

Zaterdag 6 januari start de reguliere verkoop en liggen de kaarten bij de voorverkoopadressen. Meer info is te vinden op https://www.facebook.com/Koegraspop.