• Caribbean Combo met Jandino Asporaat, Rou? Verveer, Murth Mossel en Howard Komproe. De kaartverkoop voor de voorstelling eind mei is gestart.

    aangeleverd door Kampanje

Kaartverkoop Caribbean Combo in theater De Kampanje gestart

DEN HELDER Sinds dinsdag 31 oktober is het mogelijk kaarten te koop voor het Caribbean Combo met Jandino Asporaat, Roué Verveer, Murth Mossel en Howard Komproe. Na vijf jaar keert het comedy- en cabaretgezelschap Caribbean Combo terug. Dinsdag 29 mei staan de vier met een gloednieuwe show in theater De Kampanje.

Jandino Asporaat, Roué Verveer, Murth Mossel en Howard Komproe hebben elkaar veel te vertellen en willen dat met iedereen delen. Roué vraagt zich af waarom Howard nog steeds niet kaal is. Howard vraagt zich af of Jandino eindelijk medicatie heeft voor zijn ADHD. Jandino vraagt of Murth al toe is aan kinderen en zo ja of hij die van hem wilt adopteren. Murth vraagt zich af of Roué nog steeds gelukkig is met zijn leven als getrouwd man. De voorverkoop voor deze voorstelling is gestart. De tickets zijn online te reserveren, maar ook telefonisch via 0223-676664.

Theater De Kampanje is gevestigd op Willemsoord.