Inschrijving Pop in de Kop is geopend

DEN HELDER De inschrijving voor de Helderse muziekquiz Pop in de Kop is weer geopend. De populaire quiz is toe aan de 31e editie, zondag 18 maart in Studio 62 op Willemsoord. Wie gek is van muziek, kan zich inschrijven via www.popindekop.nl.

De eerste veertig teams hebben een verzekerde plek in de zaal. De quiz bestaat uit twaalf rondes waaraan alle teams deelnemen. Hierna volgt een zinderde finale waarin alles draait om snelheid! Alles of niets en vingers aan de knoppen.

Pop in de Kop bestaat sinds 2001 en wordt georganiseerd door Wop van Eis, Henk Kikkert en Stephan Wegman. In de afgelopen jaren is dit Helders initiatief uitgegroeid tot een muziekquiz waaraan muziekliefhebbers uit het hele land, en zelfs van over de grens, meedoen.

De vragen bestaan vooral uit beeld- en geluidsfragmenten, van bijvoorbeeld de jaren 80 tot aan het songfestival. Zoals altijd geldt ook nu: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Mocht het aantal inschrijvers het aantal beschikbare teamplaatsen overschrijden, dan is de datum van betaling doorslaggevend. Deelname kost 20 euro per team en inschrijven kan in teams van maximaal drie personen. Inschrijven moet via de website www.popindekop.nl.