• Mulit-Vlaai

Iedere week een Vlaai van de Week

DEN HELDER Iedere week reiken het Helders Weekblad en Multi-Vlaai de Vlaai van de Week uit. Aan iemand die een ander uit een benarde situatie heeft gered. Of juist iemand die een steuntje in de rug nodig heeft. Deze week reikt Marga de Groot deze lekkernij uit.

"Ik wil heel graag de familie Opdam uit de Oostslootstraat voordragen voor de Vlaai van de Week. Wij moesten bij iemand in de Oostslootstraat zijn, en bij het terug naar de auto gaan, weigerde de auto te starten, wat ons nog nooit was overkomen. Ja en wat dan, wat moet je doenf? Ik zei tegen mijn man, kijk daar komen drie jongemannen aan, ik ga vragen of ze ons kunnen helpen. Nou dat was geen enkel probleem, de een kwam met een startkabel aan en mevrouw Opdam had de auto al voor onze auto gezet, om eventueel de auto aan te trekken. Maar de auto startte gelijk met de startkabel en we konden weer rijden. Mijn man en ik vonden het geweldig dat deze mensen direct voor ons klaar stonden. Daarom willen wij graag dat deze hulpvaardige mensen de Vlaai van de Week krijgen."

Wilt u ook iemand nomineren? Stuur dan een mail met het verhaal en namen van degene die de vlaai moet ontvangen en uw eigen naam naar heldersweekblad@bdu.nl.