• Leef je creativiteit uit bij Triade. Zéker in de lente!

    Gerard Krol

Het is lente bij Triade

DEN HELDER Het is voorjaar. Een heerlijke tijd. Velen genieten van een fijne meivakantie. Even opladen en nadenken over nieuwe leuke plannen om te gaan doen. Want het voorjaar geeft nieuwe energie en ideeën. Het nieuwe cursusaanbod van Triade biedt voor iedereen wat wils. We starten diverse nieuwe cursussen. Ook is het mogelijk in te stromen in al lopende cursussen. Bij Triade kun je les krijgen op vrijwel ieder instrument, maar we bieden ook leuke korte cursussen aan op ander vlak. Voor jong en ouder. Hieronder wat voorbeelden.

IMOVIE VOOR SENIOREN Je favoriete vakantiefilm of film van de (klein)kinderen leren monteren met een verbluffend eindresultaat. Dat kan in de cursus IMOVIE voor Senioren. In twee lessen leer je de fijne kneepjes van dit geweldige videobewerkingsprogramma. Laat uw familieleden versteld staan bij het bekijken van uw (vakantie)film.

Op 15 mei en 22 mei vindt de cursus plaats van 10.00-12.00 uur. Geef u op via de website van Triade: www.triade-denhelder.nl of bel 0223-537200 (let op: t/m 5 mei is Triade gesloten).

TEKENLAB Voor kinderen tussen de 6-12 jaar bieden we een uitdagende tekencursus aan. Op 15 mei start Tekenlab 1 om 15.00 uur. Is tekenen je grote hobby meld je aan via onze website. Ook jongeren tussen de 12-18 jaar kunnen bij ons een tekencursus volgen.

Tekenlab 2 start 15 april om 16.30 uur.

BASIS SCHILDERCURSUS Voor jongeren (12+) start 22 mei om 16.00 uur een basis schilderscursus. Een zeer uitdagende cursus voor iedereen die van schilderen houdt. Ook geschikt voor jongeren die een portfolio willen opbouwen voor een vervolgstudie in de kunst. Triade heeft een prachtig atelier, voorzien van allerlei soorten materiaal. Heerlijk om je hier uit te leven.

BEELDHOUWEN Op 15 mei om 19.00 uur kan iedereen (volwassenen) vrijblijvend kennismaken met beeldhouwen. Weghalen wat teveel is met bijv. beitel en hamer. Kijk vrijblijvend of dit iets voor u is op 15 mei in de open kennismakingsles! Docent Aart Prins laat u ervaren hoe leuk beeldhouwen is.

TECHLAB Op 16 mei start om 16.00 uur het Techlab voor kinderen/jongeren in de leeftijd van 10-15 jaar. Werken met elektriciteit, soldeerbout of ander materiaal. Ontwerp de gekste dingen in het TechLab. Voor kinderen die graag nieuwe dingen willen ontdekken of uit willen vinden.

KUNSTATELIER VOOR KINDEREN In het Kinder Kunstatelier kun je uitproberen wat je leuk vindt. Werk je graag met klei of liever toch met penseel en verf? Kijk of het wat voor je is. Alles kan namelijk in deze korte cursus. Start 17 mei om 15.15 uur (van 5-7 jaar) en om 16.30 uur (van 8-12 jaar).

Uiteraard heeft Triade nog veel meer te bieden. Nieuwsgierig? Kijk eens op onze website www.triade-denhelder.nl en bekijk welke cursus bij u past. Het is altijd mogelijk om een keer vrijblijvend kennis te maken. Vraag ons via de mail, telefoon of social media naar de diverse opties.

DAG VAN DE MUZIEK Op 25 mei staat de 25ste editie van het grootste amateur muziekfestival van Europa weer op het programma. Triade is trotse penvoerder van dit evenement waar amateur muzikanten van zich laten horen op maar liefst 20 podia! De organiserende werkgroep is er helemaal klaar voor om dit evenement tot een groot feest te maken! Zet de datum alvast in je agenda.