• Pressphoto

Griezelen in bioscoop Kinepolis...

DEN HELDER Het filmaanbod van Kinepolis voor deze week bevat onder meer de griezelfilm Scary Stories. Voor biosgangers met stalen zenuwen!

Dora and the Lost City of Gold". (9 jaar) Dora (Isabela Moner) heeft weliswaar haar jeugd voornamelijk met haar ouders (Eva Longoria en Michael Peña) in de jungle doorgebracht, maar niets kon haar voorbereiden op de grootste uitdaging ooit: de middelbare school. Als haar ouders worden vermist moet de avontuurlijke Dora hen opsporen. Ze schakelt de hulp in van het aapje Boots, Diego (Jeff Wahlberg), een geheimzinnige jungle-bewoner (Eugenio Derbez), en een groep coole tieners. Samen proberen ze haar ouders te redden en het mysterie van de verloren gouden stad op te lossen.

"Scary Stories". (16) Na een avond stappen brengt een groep tieners een bezoek aan een verlaten huis aan de rand van het stadje Mill Valley. In dit spookhuis woonde ooit Sarah Bellows die haar donkere geheimen opschreef in dit boek. De groep tieners ontdekt het boek en brengen het boek weer tot leven. Het boek blijkt vervloekt te zijn en de angstaanjagende verhalen met duistere figuren komen hiermee tot leven. Hoe stop je een boek dat zichzelf schrijft en waarvan de verhalen ook daadwerkelijk tot leven komen? "Jij leest het boek niet, het boek leest jou!"

"Playmobil: De Film NL 3D & 2D". (6 jaar) Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil®, begint Marla aan de zoektocht van haar leven. Terwijl ze een fantastische reis door adembenemende nieuwe werelden maakt, werkt Marla samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden waaronder de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige en charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot en een extravagante fee. Door hun spannende avontuur realiseren Marla en Charlie zich dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!

Deze week in voorpremière:

"Angry Birds 2 NL 3D & 2D". (6 jaar) De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in Angry Birds 2 een nieuwe wending. Als een nieuw gevaar afkomstig van het ijskoude Adelaarseiland zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten Red (Eddy Zoëy), Chuck (Enzo Knol), Bomb (Murth Mossel) en Mighty Eagle (Frank Lammers) om Chucks zus Silver (Do) in te lijven en om samen te werken met biggen Leonard (Ruben Nicolai), zijn assistente Courtney (Pip Pellens), en zijn techneut Garry (André Dongelmans). De vogels en biggen sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden.

Zaterdag 17 en zondag 18 augustus Kids Weekend met "Angry Birds 2 NL 3D & 2D". Reguliere prijzen en aanvangstijden.

Donderdag 29 augustus Cineplus met "Papillon" De aanvang is vanaf 13.30, start film 14.00 uur. Kosten 7,25 p.p. inclusief koffie of thee en wat lekkers. Zondag 01 september hebben we Kleuterbioscoop met "Thomas de Stoomlocomotief". De aanvang is vanaf 10.00 uur, start film 10.30 uur. Kosten 8,- p.p.

Tijdens de zomervakantie dagelijks extra voorstellingen. Meer informatie: www.kinepolis.nl