• De kleine Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa.

    Disney Productions

Filmklassieker in Kinepolis

Premières in Helderse bios

DEN HELDER In het Nieuwedieper filmwalhalla Kinepolis keert een klassieker ui de filmgeschiedenis terug op het witte doek: The Lion King! Een remake van de film uit 1994, gemaakt door de filmmakers van Disney. Uiteraard biedt Kinepolis ook een aantal (voor)premières.

THE LION KING 3D & 2D". (9 jaar, ook in NL versie) In Disney's The Lion King neemt regisseur Jon Favreau je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke voorbestemming nu al uiterst serieus. Maar niet iedereen in het koninkrijk is blij met de komst van de nieuwe welp. Mufasa's broer Scar, die zelf de troon wil bemachtigen, heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba's verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden leert Simba om op te groeien, en om uit te zoeken hoe hij datgene wat hem rechtmatig toekomt kan heroveren.

JUF ROOS (AL) Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas van Juf Roos te trakteren? Ga samen met Juf Roos en Gijs mee op reis in hun allereerste bioscoopfilm!


UGLY DOLLS (NL. (AL) Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z'n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden! Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

EN VERDER...

Zondag 21 juli Kleuterbioscoop met 'Juf Roos'. De aanvang is vanaf 10.00 uur, start film 10.30 uur. Kosten 8,- p.p.

Zaterdag 27 juli en zondag 28 juli een concert van André Rieu: 'Shall we Dance?'. Start zaterdag om 19.00 uur, start zondag om 15.00 uur. Kosten 14,50 p.p.

Donderdag 01 augustus Cineplus met 'The Old Man and the Gun'. De aanvang is vanaf 13.30, start film 14.00 uur. Kosten 7,25 p.p. inclusief koffie of thee en een kleine traktatie.

Tijdens de zomervakantie dagelijks extra voorstellingen in Kinepolis. Lees meer op de website: www.kinepolis.nl