• Persfoto.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald neemt bioscopen over

DEN HELDER Volgende week is het zover: dan kan je eindelijk genieten van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald! Bij Kinepolis staat de film die eerste speelweek volop in de spotlights. Zorg dat je erbij bent en scoor de laatste tickets voor de marathon, of boek vast je favoriete stoelen voor de reguliere filmvertoning.

Kinepolis organiseert op meerdere momenten een Fantastic Beasts Marathon, zodat je Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) én de nieuwe film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in spectaculair 3D op groot scherm kunt zien. De kaartverkoop gaat als een speer. Check hier snel wanneer je bij jouw Kinepolis-bioscoop terecht kunt voor deze ultieme Fantastic Beasts-beleving en boek de laatste tickets voor het te laat is!

Wil je liever alleen Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zien, dan kan dat natuurlijk ook. De film draait vanaf 14 november volop bij Kinepolis en tickets zijn nu al te koop. Ga voor de optimale bioscoopbeleving en kies voor een Laser ULTRA 3D-vertoning in Breda, Den Bosch of Utrecht. Met het haarscherpe beeld van de 4K-laserprojector en het indrukwekkende Dolby Atmos-geluidssysteem komen Newt en zijn 'fantastic beasts' hier echt bijna letterlijk de zaal in. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is bij Kinepolis ook te zien in 3D, 2D en in Dordrecht in Dolby Atmos 3D.