• Artist Impression

Er bloeit iets moois in Julianadorp

JULIANADORP Op Noorderhaven in Julianadorp komt een nieuwe woonbuurt tot bloei. Sinds kort is Veld 3 in ontwikkeling van Woonpark 't Laar. Eerder deze week was er een feestelijke meet & greet voor nieuwe en toekomstige bewoners.

Het bijzondere aan Woonzorgpark Noorderhaven en Woonpark 't Laar is dat mensen met en zonder verstandelijke beperking samen als goede buren wonen en leven op het park. Dinsdag 16 juli maakten huidige en nieuwe bewoners en toekomstige buren met elkaar kennis onder het genot van een hapje en een drankje. Hiervoor waren speciale foodtrucks het verkeersluwe terrein op komen rollen. Daarnaast was er een gezellige bingo en waren er leuke activiteiten voor de jeugd georganiseerd.

Nieuwe woningen

Er blijkt veel animo veel wonen in deze parkachtige groene oase in de kop van Noord-Holland, waar cliënten van woonzorginstelling 's Heeren Loo tussen 'gewone' bewoners leven. Na het succes van Veld 1 en Veld 2 is nu Veld 3 in ontwikkeling. In de eerdere fasen zijn rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en comfortwoningen gebouwd op Woonpark 't Laar. De woningen van Veld 1 zijn inmiddels al enkele jaren bewoond. Op Veld 2 zijn de eerste twee fases opgeleverd en is de laatste fase in aanbouw.

Keuzemogelijkheden

Op dit moment wordt door projectontwikkelaar Van Wijnen volop gewerkt aan de opzet van Veld 3 en de verschillende woningtypes die hier zullen verrijzen. Eind dit jaar start de verkoop van de eerste woningen op Veld 3. Op dit veld kunnen geïnteresseerden straks kiezen uit levensloopgeschikte comfortwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en vrije kavels. Informatie: woonpark-tlaar.nl