• Charlotte Field (een rol van Charlize Theron) gaat voor het presidentschap.

    Kinepolis

Charlize Theron in 'Long Shot'

Premières in Kinepolis

DEN HELDER Het is weer een feest voor de echte filmfan: het programma in het Nieuwedieper filmwalhalla Kinepolis. Er zit voor jong en oud wel een leuke filmmiddag of -avond tussen. Hier het overzicht voor de komende periode.

LONG SHOT (12 jaar) Charlotte Field (Charlize Theron) is een van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld. Ze is een slimme, verfijnde en succesvolle diplomaat met talent voor ... nou ja, eigenlijk alles. Fred Flarsky (Seth Rogen) is een vrijgevochten journalist met talent voor problemen. De twee hebben absoluut niets gemeen, behalve dat zij vroeger zijn babysitter en eerste crush was. Als de twee elkaar na jaren onverwacht weer tegenkomen is Charlotte gecharmeerd van Fred's zelfspot en de herinneringen aan haar jeugdige idealisme. Terwijl Charlotte zich voorbereidt op haar kandidatuur voor het presidentschap neemt ze, tot ontsteltenis van haar vertrouwde adviseurs, Fred impulsief in dienst als haar speechwriter. Hun onmiskenbare chemie leidt tot een affaire terwijl ze in allerlei gevaarlijke, hilarische en bizarre situaties verzeild raken. Maar de zorgeloze loslippigheid van Fred, uit het verleden en het heden, zouden haar kandidatuur kunnen doen stranden voordat de campagne goed en wel begonnen is ...

A DOGS JOURNEY (12 jaar) Sommige vriendschappen zijn voor eeuwig. In A Dogs Journey volgen we hond Bailey die in zijn verschillende hondenlevens de taak op zich heeft genomen om op zijn baasje 'CJ' te passen. Van peuter tot volwassen vrouw gaat Bailey met haar mee en zorgt voor haar in de moeilijke en goede tijden. A Dog's Journey, geregisseerd door Gail Mancuso (Modern Family) vertelt het hartverwarmende verhaal over de unieke band tussen een hond en zijn baasje.

FIVE FEET APART (9 jaar) Stella Grant (Haley Lu Richardson) is een typisch meisje van zeventien… Ze is verslaafd aan haar laptop en ze is dol op haar beste vriendinnen. Maar in tegenstelling tot de meeste andere tieners brengt Stella een groot deel van haar tijd door in het ziekenhuis als cystic fibrosis-patiënte. Haar leven zit vol met routines, regels en zelfdiscipline - die allemaal op de proef gesteld worden als ze de ongelofelijk charmante medepatiënt Will Newman (Cole Sprouse) ontmoet. Ze flirten al snel met elkaar, maar vanwege infectie-gevaar moeten zij een veilige afstand tussen elkaar bewaren. Als hun band sterker wordt, groeit ook de drang om de regels te negeren. Wills onwil om zich strikt te houden aan zijn behandeling maakt het nog gecompliceerder. Stella inspireert Will gaandeweg om alles uit het leven te halen, maar kan zij uiteindelijk de persoon van wie zij houdt redden als ze hem niet eens mag aanraken?

MANOU OP DE MEEUWENSCHOOL (6 jaar) De kleine vogel Manou groeit op in een meeuwennest. Wanneer hij leert vliegen, ontdekt hij dat hij geen meeuw is zoals zijn vader en moeder, maar een zwaluw. Als hij enkele andere zwaluwen ontmoet, leert Manou wie hij écht is. Zal het hem lukken om de twee zo verschillende vogelfamilies samen te brengen en hen daarmee als ware held te beschermen tegen het gevaar?

VOORPREMIÈRE Men in Black: International 3D. (12 jaar) The world's not going to save itself. The Men in Black hebben altijd de aarde beschermd tegen het uitschot van het universum. In deze nieuwe spectaculaire 3D actiefilm krijgen agent H (Chris Hemsworth) en agent M (Tessa Thompson) te maken met de grootste en meest wereldwijde dreiging tot nu toe: een mol in de Men in Black organisatie.

Woensdag 19 juni Horror Night met Childs Play (16+). De makers van de succesvolle reboot van 'IT' zijn terug met een vernieuwde kijk op de klassieker Child´s Play.. Chucky is terug! De aanvang is vanaf 21.15 uur, start film 21.30 uur. Kosten 11,50 p.p. inclusief welkomstdrankje.

Woensdag 26 juni Ladies Night met Yesterday. De aanvang is vanaf 19.00 uur, start programma zaal 20.00 uur. Kosten 14,50 p.p.

Woensdag 3 juli Hero Night met Spider-Man: Far From Home 3D. Start film 20.00 uur. Kosten 14,05 p.p. inclusief 3D toeslag, popcorn en een drankje.

Donderdag 4 juli Cineplus met "Green Book". De aanvang is vanaf 13.30, start film 14.00 uur. Kosten 7,25 p.p. inclusief koffie of thee en wat lekkers.