• Samenloopvoorhoop.nl

Bijeenkomst Samenloop voor teamcaptains

DEN HELDER Teamcaptains komen donderdag 15 februari bijeen voor de Samenloop voor Hoop. Iedereen die geïnteresseerd is, is welkom op deze eerste teamcaptainbijeenkomst in Hotel Den Helder aan de Marsdiepstraat.

Binnenlopen kan vanaf 19.00 uur. De avond start om 19.30 uur. Op deze avond krijgen de toehoorders uitgebreide informatie over de Samenloop. De rol van
teamcaptain wordt toegelicht en je kunt zien hoe je een actie kunt opstarten.

De teamcaptain stelt een team samen met familieleden, vrienden, collega's, buren of clubleden. Een team bestaat uit minimaal twaalf leden. Dit team hoeft nog niet compleet te zijn bij inschrijving. Elk teamlid betaalt 15 euro inschrijfgeld. De teamleden wandelen 24 uur in estafette door het park. Als teamcaptain maak je in overleg een loopschema. Tijdens het weekend kun je beschikken over een kraam waar je allerlei artikelen kunt verkopen ten behoeve van de Samenloop.

Met het team kun je ook vooraf een of meerdere acties bedenken om op die manier geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daarnaast stimuleert de teamcaptain de teamleden om kaarsenzakken te verkopen.

Aanmelden voor deze avond kan via e-mail: info@inloophuisdenhelder.nl. Meer informatie op www.samenloopvoorhoopdh.nl