• Persfoto.

Band Coldplay in Kinepolis

Opnieuw een zeer gevarieerd filmaanbod

DEN HELDER Het filmaanbod in Kinepolis is ook de komende periode weer zeer gevarieerd: van een verhaal uit de Tweede Wereldoorlog tot en met een concert van de razend populaire band Coldplay: de Helderse bios heeft het in huis.

]'OVERLORD'] (16 jaar). Enkele uren voordat D-Day losbarst, wordt een team Amerikaanse paratroepen gedropt in een door de Nazi's bezet gebied in Frankrijk. Hun missie is van cruciaal belang om de invasie succesvol te laten verlopen. Ze moeten een radiozender bovenop een zwaarbewaakte kerk uitschakelen. De wanhopige soldaten werken samen met een jonge Franse dorpeling om de muren binnen te dringen en de toren te verwoesten. In een mysterieus Nazi-laboratorium onder de kerk komen de soldaten echter oog in oog met vijanden die de wereld nog nooit eerder gezien heeft.

VANAF 14 NOVEMBER 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald 3D & 2D'. (9 jaar) Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens.

EVENTS Woensdag 14 november presenteert Kinepolis ('One Night Only') de muziekfilm Coldplay: A Head Full of Dreams. (The inside story. Filmed over 20 years) Start 19.15 uur,; entre 13,50.

Zaterdag 17 november een Marathon met Fantastic Beasts deel 1 en 2, start eerste film 16.00 uur. Kosten 14 euro, inclusief 3D toeslag.

Zondag 18 november Kleuterbioscoop met Buurman & Buurman Winterpret. De aanvangstijd is vanaf 10.00 uur, start 10.30 uur. Kosten 8 euro.

Woensdag 28 november hebben we Ladies Night met "All You Need is Love". De inloop is vanaf 19.00 uur, start programma zaal 20.00 uur. Kosten 14,- (www.kinepolis.nl)