• Meer dan 25 jaar heeft Tiniede Ruiter (hier met man Kees) paranormale avonden voor Spiritueel Centrum Aurora verzorgd.

    Dave Hagenstein

Afscheid van het medium Tini de Ruiter bij Aurora

DEN HELDER Het Amsterdamse medium Tini de Ruiter wordt in mei 80 jaar. Veertig jaar heeft ze in de paranormale wereld gewerkt. Voor het Spiritueel Centrum Aurora heeft ze 27 jaar in Den Helder, Schagen en Harlingen paranormale avonden verzorgd. Voor haar is dit het juiste moment om terug te treden. Een afscheid.

De oma van Tini de Ruiter is ook medium en weet het zeker: Tini heeft paranormale kwaliteiten. Dat wist ze al: “Je krijgt net wat oma heeft. Als je ouder bent, zal ik je alles uitleggen.” Oma 'leest' foto's, haar man mag er geen weet van hebben. Als meisje van negen jaar begrijpt ze helemaal niet waar oma het over heeft. Het bekende Amsterdams medium Piet van Ingen komt regelmatig bij oma over de vloer en ook hij ziet haar talent. “Dat kleine meisje van jou heeft veel in zich, niet stimuleren, geef haar eerst een ontspannen jeugd.” Op haar 42ste jaar overleed haar tweede man André, ze had veel verdriet en iemand zei:“Ga mee naar Piet van Ingen." Piet: “Je komt me bekend voor?” “Ik ben de kleindochter van oma Bet, waar je weleens kwam. ”Ben jij dat kleine meisje…”

Tekst: Dave Hagenstein

Lees het hele verhaal in het Helders Weekblad van donderdag 11 april!