Sport lezersnieuws

Domino's open Helders vriendenrugby

Op 8 september is het sportveld van De Linie het toonbeeld van doordouwers, nadenkers en sportievelingen. In samenwerking met Domino's biedt de Rugbyclub het eerste Helderse open vriendentoernooi aan.

Hoela-Fit

In de zomerperiode kun je iedere dinsdagavond van half 8 tot kwart over 8 een Hoela-Fit les volgen op de parkeerplaats van Duinoord. De les wordt gegeven door Tessa Scholte. In de les leer je om te hoepelen afgewisseld met verschillende fitness oefeningen.

Maatjes maand in juni 

MAATJES maand in Juni 

1e Zomer strand circuit (Hardlopen)

Dit jaar organiseert Noordkop de eerste editie van het zomer-strandcircuit. Het circuit, verspreid over drie dagen in de maanden juni en juli, bestaat uit een strandloop (6 km), een wegloop (7 km) en een crossloop (8 km).

Inschrijven vanaf 18.30 uur Starttijden wedstrijden: 19.30 uur

De eikenprocessierups: heb jij ‘m al gezien? Help mee om ze in kaart te brengen

De eerste eikenprocessierupsen duiken weer op. De harige rups kruipt in eikenbomen en zorgt voor veel overlast tussen mei en juni. Vroeger kwamen eikenprocessierupsen alleen voor in warme landen in Zuid-Europa maar ze zijn tegenwoordig ook op grote schaal in Nederland te vinden.

Geslaagd Pinkstertoernooi voor Zeemacht zwemmers

Voor de 36e keer werd het sterk bezette driedaagse Pinksterzwemtoernooi in Purmerend georganiseerd met deelnemers uit heel Nederland en ook België.

Marine Korenfestival

Het Marinekoor organiseert i.s.m. MBSOV op zaterdagmiddag 16 juni het Marine Korenfestival in de Dukdalf, Den Helder. Een zestal koren uit Den Helder en omgeving zal optredens verzorgen van 13.00-18.00 uur. Naast het Marinekoor zal o.a.

Bezoek de Dag van de Hond bij de KCWF

|Bezoek de Kynologen Club West-Friesland op Dag van de Hond

Voor de achtste keer wordt op zondag 27 mei de landelijke Dag van de Hond georganiseerd door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied. Dit jaar staat het thema ?Sport en Spel? centraal.

Pagina's