Deel je nieuws

Oprichting dagorkest Emergo

Muziekvereniging Emergo uit Castricum staat bekend om zijn goede orkesten. Ook de organisatie van de vereniging staat als een huis. Sinds kort heeft Emergo het initiatief genomen voor het oprichten van een DAGORKEST.

D66 zet de Helderse Vallei in het Valentijns zonnetje

Den Helder – Zoals al vele jaren gebruikelijk is, deelde de afdeling Den Helder van D66 een Valentijnstaart uit. Dit keer werden de vrijwilligers van de Helderse Vallei in het Valentijns zonnetje gezet.

Knuwer advocaten klaar voor verhuizing

Vanaf 26 februari is Knuwer advocaten gevestigd aan de Luchthavenweg 16, direct naast Den Helder Airport. Knuwer advocaten is dit jaar 70 jaar actief in Den Helder en omstreken en lost  grote en kleine juridische problemen op voor ondernemers en particulieren.

 

'Wij ervaren dit werk als een feest!

‘Peppi en Kokki’ worden ze gekscherend genoemd op Omringlocatie Den Koogh. Wellicht hebben Jack van den Burg en Gerard Hofland deze bijnaam van het bekende komische duo te danken aan het feit dat beiden een gezonde dosis humor hebben en veel met elkaar optrekken.  

Familiemusical De Kleine Zeemeermin De Musical - Schouwburg De Kampanje in Den Helder

Na vele wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar elfde sprookje: De Kleine Zeemeermin De Musical. Op zaterdag 23 februari is de spetterende familievoorstelling te zien in Schouwburg De Kampanje.

Straalman&Vriesman Theater viert 10 jarig jubileum met jubileumshow

Den helder 11 februari 2019:  Straalman&Vriesman theater viert op 24 maart 2019 hun 10 jarig jubileum met een jubileumshow in Zevenskoop aan het julianaplein te den helder.

Nieuwbouw Noorderhaven officieel geopend

Op zaterdag 9 februari zijn de nieuwbouwwoningen van ’s Heeren Loo in Julianadorp officieel geopend.

6 maart 2019 Open dag Linie College

Heeft u zich altijd al eens afgevraagd wat er zich afspeelt binnen die mooie muren van het Linie College aan de Fresiastraat? Bent u nieuwsgierig naar onze doelgroep en ons soort onderwijs. Grijp dan nu deze kans en kom naar onze open dag op 6 maart tussen 15.30 en 17.30 uur!

Verlichting in Tennishal 't Schapendijkje vernieuwd!

Donderdag 31 januari 2019 is de verlichting in Tennishal 't Schapendijkje geheel vernieuwd. Alle oude TL buizen zijn vervangen door de nieuwste TL ledverlichting die zorgen voor een optimaal zicht tijdens het tennissen en zijn bovendien duurzaam en dús ecologisch verantwoord!

Just Dance van Team Sportservice

Dans evenement voor leerlingen uit het basisonderwijs!

Team Sportservice Den Helder nodigt alle leerlingen van groep 7 & 8 uit om deel te nemen aan het evenement Just Dance!

Pagina's