Lezersnieuws

Nieuwsgierig naar muziek?

Het team van Wolters en Weel zal zondag 28 oktober een drie uur durende Workshop gaan geven in de Detra Bar in Middenmeer. Vanaf 14.30 bent u van harte welkom.

Bestuursleden Sportfederatie gezocht.

De Sportfederatie vertegenwoordigt de belangen van de sportverenigingen in de gemeente Den Helder. We zijn opzoek naar een aanvulling van het huidige bestuur.

Gasfabriek Den Helder brengt licht in de duisternis

Samen met kerken en watertorens domineerden gashouders het silhouet van een stad. Heel veel steden en dorpen hadden tot ver in de twintigste eeuw (kolen)gasfabrieken die gas voor verlichting, verwarming en voedselbereiding produceerden.

Zorg aan Zee ontvangt cheque 1000 euro

In het kader van het 135 jarig bestaan van de ANWB werden onder het personeel cheques van 1000 euro verloot voor een goed doel.

Voorwaarde was dat het personeelslid actief betrokken moest zijn bij dit goede doel en dat dit doel maatschappelijke relevantie heeft.

Zet mantelzorgers in het zonnetje!

Ieder jaar waarderen de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon en Schagen mantelzorgers met een VVV waarderingsbon. Zorgt er iemand voor u en wilt u diegene ook in het zonnetje zetten? Geef hem of haar dan op voor deze waardering.

Open Koppel Klaverjas Herfst Toernooi

Persbericht: Open Koppel Klaverjas Herfst Toernooi Op Zaterdag 14 oktober 2018 organiseren wij opnieuw het Open Koppel Openings Klaverjastoernooi.

Opening eerste Integraal Kindcentrum Den Helder

Op vrijdag 12 oktober vindt ’s middags de officiële opening plaats van Den Helders’ eerste Integrale Kindcentrum (IKC). Het IKC is gevestigd aan de Burgemeester Houwingsingel. Ook de nieuwe naam van het IKC wordt die middag bekend gemaakt.

Flow Yoga lessen in Boerderij de Schooten

Flow Yogalessen bij HAPPYOGADAYS

Embargo verkoop autobiografie 'Ondankbaar Loeder' opgeheven

Smaad en laster beschuldigingen

landsendtocht RTV Toon Jacobs

Zondag 14 oktober organiseert RTV Toon Jacobs de Landsendtocht van 55 km, waarbij een koffiestop in Sint Maartenszee wordt gehouden. Deze laatste toertocht van het seizoen wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider. De gemiddelde snelheid zal omstreeks 25 km/uur liggen.

Pagina's