Deel je nieuws

De hei op zijn mooist.

De hei is op het moment heel mooi niet alleen op de Veluwe maar ook in de kop, zelfs dit Blauwtje kon er geen genoeg van krijgen.

Cursus valpreventie

Voorkomen is beter dan genezen

Ontmoetingsgroep mantelzorgers Den Helder

Ontmoetingsgroep voor mantelzorgers

koor Chantastic Den Helder zoekt koorleden

Koor Chantastic is een projectkoor in Den Helder. Voor de start van het nieuwe project is het koor op zoek naar koorleden. Het thema is dit keer love songs. Deelname is mogelijk door aanmelding via de website www.koorchantastic.nl Het project start op woensdag 4 september.

Open Dag Noorder Kunstkring op14 september

OPEN DAG Noorder Kunstkring Den Helder

Op zaterdag 14 september zet de kunstenaarsvereniging NK de deuren wijd open voor de Open Dag. Leden houden verkoop van eigen werk.

puzzelkrant zomer 2019

Goedemorgen,

Zwemvierdaagse

Zwemvierdaagse 2019

een snuffelmarkt voor ruitersportartikelen

Bent u op zoek naar voordelige, mooie en leuke ruitersportartikelen kom dan op 1 september langs op onze gezellige snuffelmarkt. De markt wordt gehouden bij Manege Bruin aan de Zeeweg 1 te Huisduinen. De markt duurt van 13.30 uur tot 15.30 uur.

Jamsessie Café Pimpandoer

Jamsessie | Zondag 25 augustus 2019

Platenbeurs Ribs 'n Records

Een platenbeurs, live muziek & overheerlijke spareribs! Dat klinkt toch als muziek in de oren? Kom zondag 1 september van 12.00 - 18.00 uur naar Eetcafé 't Juffertje in Julianadorp en geniet van de sappige 'Ribs 'n Records'!

Pagina's