Lezersnieuws

Raad in winterslaap gesust door College

 

Raad in winterslaap gesust door College

Indoor tennissen in de tennishal aan het Schapendijkje?! Dat kan!

De sporthal aan het Schapendijkje 7 te Den Helder was ooit de eerste indoortennisbaan in Den Helder en omstreken.

MBO Keuzegids 2019: ROC scoort 6 keer kwaliteitszegel topopleiding!

Maar liefst zes beroepsopleidingen van het ROC Kop van Noord-Holland mogen zich in 2019 Topopleiding noemen. Dat blijkt uit de MBO-Keuzegids 2019, een uitgave met vergelijkende informatie over het opleidingsaanbod van alle mbo-scholen in Nederland die op 18 december verschijnt

Muzikale kerst Parochie Sint Jan Breezand

BREEZAND – In ‘the most wonderful time of the year’ zorgt Parochie Sint Jan in Breezand voor een muzikale omlijsting van de kerkdiensten.

Spectaculaire stranding op Helderse Zeewering

In een tijd waarin de meeste mensen hun vermaak dicht bij huis moesten zoeken strandde een zeer groot schip op de Zeewering van Den Helder. Het schip stak 9 maanden lang boven de dijk uit en was voor veel mensen de bestemming voor een dagje uit. Scheepsramptoerisme zullen we het maar noemen.

SP-voorman Peter Dirks wil sterk team in Den Helder

In 2010 ontstond er grote onenigheid bij de Helderse socialisten. Enkele dissidente socialisten gingen zich Vrije Socialisten noemen en leverden zelfs een wethouder. Deze incompetente wethouder was weer snel van het politieke toneel verdwenen.

Al ruim 13.000 meldingen op meldpunt voor behoud vuurwerktraditie

Een kleine twee weken na de opening van het meldpunt ikervaargeenoverlast.nl zijn er al meer dan 13.000 meldingen binnen van mensen die vinden dat het zelf afsteken van legaal consumentenvuurwerk in eigen straat op oudjaarsdag mogelijk moet blijven, en dat de huidige afsteektijden moeten blijven

Open Koppel Klaverjas Kersttoernooi

Op Zaterdag 8 december 2018 organiseren wij opnieuw het Open Koppel Kampioenschap van Den Helder, met als inzet de wisselbeker. Het wordt gehouden in de Draaikolk aan de Dollardlaan 202 te Den Helder.

Op zoek naar het perfecte plaatjeKom naar Inloopavond Fotoclub Den Helder

Iedereen die meer te weten wil komen over fotografie en alles wat daarbij komt kijken, wordt van harte uitgenodigd om de Inloopavond van de Fotoclub Den Helder bij te wonen.

Parkzicht van luxe hotel naar ziekenhuis

Een ziekenhuis waar je altijd terecht kunt als dat nodig is. En dat op een redelijke afstand van je woonplaats. De nieuwe naam is inmiddels bij de Noordkoppers ingeburgerd: de Stichting Noordwest Ziekenhuisgroep verzorgt opnames en behandeling van zieke mensen.

Pagina's