Deel je nieuws

Pril geluk

Dinsdagmiddag 12 juni....even een rondje met de fiets en dan zie je opeens dit pril geluk....

Vijfde editie Duinruiters Bokaal

Voor de vijfde keer op rij wordt de Duinruiters Bokaal gereden. Een wedstrijd vol mooie paardensport en een hoop gezelligheid.

Weilandtocht RTV Toon Jacobs

Zondag 23 juni organiseert RTV Toon Jacobs de Weilandtocht van 90 km, waarbij een koffiestop in Oudkarspel wordt gehouden. De tocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider. De gemiddelde snelheid zal omstreeks 25 km/uur liggen.

Mijlpaal voor Stella Fietsen: 50.000ste Livorno e-bike verkocht

Het is feest bij de Nunspeetse E-bike fabrikant. Stella heeft op maandag 10 juni 2019 de 50.000ste Livorno e-bike verkocht. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.  

 

meisjesteam mavo aan zee nederlands kampioen 3x3 basketbal

Twee teams van Mavo aan Zee hebben geweldig gebasketbald op het Nederlands Kampioenschap 3x3 basketbal voor scholen dat op vrijdag 7 juni werd gehouden in Papendal.

Zomeravondbridgedrives

Zomerbridgedrives Callantsoog.
B.C. Callant organiseert weer gedurende  de zomer op de donderdagavonden bridgedrives.
De eerste drive is gepland op 20 juni in het dorpshuis 'de Kolfweid'.
De aanvang is 19.30 uur en het inschrijfgeld bedraagt 10 Euro per paar.

Waardpoldertocht RTV Toon Jacobs

Zondag 16 juni organiseert RTV Toon Jacobs de Waardpoldertocht van 90 km, waarbij een koffiestop in Kolhorn wordt gehouden. De tocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider. De gemiddelde snelheid zal omstreeks 25 km/uur liggen.

Balgtocht Fiets en Geniet

Op dinsdag 18 juni is de Balgtocht van “Fiets en Geniet”.

Berichten in kranten en op radio effectief tegen inbraken

Alweer voor de tiende keer organiseert de stichting NIPW de Nationale Inbraakpreventieweken. Twee keer per jaar, in mei en juni en in november en december, bericht de stichting over inbraakpreventie. Dat gebeurt na uitgebreid onderzoek.

Kievit jongen

Wat een bijzonder gezicht toen ik een keer naar vogeluitkijkpost Oostoever ging en deze jonge kieviten zag lopen. Het waren er zelfs 3. Heel bijzonder want meestal lopen ze in het gras en zijn niet zo goed zichtbaar maar dit keer dus wel.

Pagina's