Lezersnieuws

Herfst Bockbiertocht

Herfst Bockbiertocht | Zondag 28 oktober 2018

Mooi plaatje

Weekendje den helder.Na een texels biertje bij Storm aan zee maakte ik deze foto van de regenboog en de Lange Jaap.

Langereistocht RTV Toon Jacobs

Zondag 30 september organiseert RTV Toon Jacobs de Langereistocht van 90 km, waarbij een koffiestop in Oudkarspel wordt gehouden. De tocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider. De gemiddelde snelheid zal omstreeks 25 km/uur liggen.

Bridge

Bridgekring Den Helder zoekt nieuwe leden. Wij spelen op maandagavond en donderdagavond in Hotel Wienerhof en met name op de donderdag zijn nieuwe bridgeparen meer dan welkom. Aanmelden kan via onze website of inlichtingen bij P. de Ruiter 0655842318

 

 

De Bolder

De Bolder al een paar weken prominent in het hart van Den Helder.

test nieuwe

asdg sadfs adfsafd saf sadfsa 

Wedstrijdzwemmen bij MSV Zeemacht weer van start

Deze week beginnen weer de trainingen voor de wedstrijdzwemmers van MSV Zeemacht. Voor waterratjes die willen leren mooi en natuurlijk hard te zwemmen is de start van het zwemseizoen het ideale moment om met deze sport kennis te maken.

Proefles Start to Run

Noordkop Atletiek biedt een uitgebreid programma om te leren hardlopen. We starten met 6 weken in het Start to Run programma van de Atletiek Unie. Daarna mag je voor hetzelfde inschrijfgeld blijven lopen tot 1 december en 3 december meedoen aan een 5 KM duincross wedstrijd.

1e Napoleon mijlenloop

Napoleon zag in 1811 de unieke ligging van Den Helder aan het water en stationeerde er zijn marinevloot. Voor de verdediging van die haven liet hij een aantal forten bouwen en verbond deze later met een liniedijk. Zij vormen samen 'De Stelling van Den Helder'.

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Pagina's