112

DEN HELDER Zondagmiddag vanaf half vier tot ongeveer half zeven heeft een verwarde vrouw Den Helder in haar greep gehouden. Veel hulpdiensten zijn aanwezig geweest op en rond het Bernhardplein omdat een mevrouw in een zeer onveilige situatie was beland. Het hele Bernhardplein en Julianaplein is afgesloten voor publiek geweest. De toestroom van...
JULIANADORP Woensdagmiddag heeft een tractor met aanhanger een deel van de lading verloren op de rotonde van de Breewijd en de Zuiderhaaks. De tractor, eigendom van een bollenbedrijf aan de Nieuweweg, heeft de bocht te krap genomen en door de snelheid vielen er een groot aantal kratten van de aanhanger op het wegdek.
DEN HELDER Dinsdagmiddag net voor vier uur is een automobilist op de Oostoeverweg de macht over het stuur verloren en met de auto in een sloot terecht gekomen. De brandweer van de Marine is ter plaatse geweest om te assisteren. Dit bleek niet nodig.
DEN HELDER Zaterdagmiddag is brand uitgebroken in een vrijstaande woning aan de R.W. van de Wintstraat op Huisduinen. Wind maakt het moeilijk de brand onder controle te krijgen. Twee blusvoertuigen en een hoogwerker zijn ter plaatse, brandweer wordt bijgestaan door korpsen uit de omgeving omdat er is opgeschaald naar grote brand..
DEN HELDER Maandagmiddag om kwart voor één zijn twee fietsers onderuit gegaan nadat ze elkaar met het stuur hadden geraakt. Omstanders hebben direct eerste hulp verleend. Een man op de e-bike is dusdanig ten val gekomen dat hij met verwondingen aan zijn gezicht is overgebracht naar de spoedeisende hulp van het ziekenhuis.
WESTERLAND Op de Amsteldijk (N99) tussen Hippolytushoef en Anna Paulowna is zaterdagmiddag een auto tegen een camper gereden en tot stilstand gekomen tegen de vangrail. Eén van de inzittenden van de auto is gewond geraakt en onderzocht in de ambulance. 
Wat er precies aan de hand was is niet bekend geworden. Er zijn geen ambulances ingezet.