Straalman&Vriesman Theater viert 10 jarig jubileum met jubileumshow

11-02-2019, 09:05 | Lezersnieuws | saskia``

Den helder 11 februari 2019:  Straalman&Vriesman theater viert op 24 maart 2019 hun 10 jarig jubileum met een jubileumshow in Zevenskoop aan het julianaplein te den helder.

Babs Straalman en Saskia vriesman, laten in een middagvullende voorstelling de vele kanten van Straalman&Vriesman theater zien, de typetjes , de humor maar ook diepgang.

De middag duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur en kaarten voor de voorstelling zijn 3 euro en zijn te reserveren via vriesmansaskia@gmail.com of babsstraalman@quicknet

 

Straalman&Vriesman theater viert 10 jarig jubileum met jubileumshow.

Babs Straalman en Saskia vriesman zijn nu 10 jaar samen Straalman&Vriesman theater , iets wat ze 10 jaar geleden nooit verwacht hadden toen ze samen gewoon gingen doen wat ze leuk vonden. Wat begon met 1 show waar weken voor gerepeteerd werd, is nu een goedlopend bedrijf met vele typetjes, kindervoorstellingen en soms ook een voorstelling voor volwassenen. De voorstellingen worden zo gemaakt, door de dames zelf, dat ze overal te spelen zijn ,en dat doen ze ook , ze zijn te vinden op festivals , evenementen maar ook scholen ,in heel Nederland maar ook over de grens. Dit geldt ook voor de vele typetjes die de dames in het assortiment hebben, de toiletdames ( de ondertussen alterego,s Aag en Greet), de grote kindervriendjes Poek&Pien , bij veel kinderen bekend door de talentenshow die ze elk jaar doen op W Willemsoord tijdens koningsdag . Maar ook de vele heksen die de dames ook graag spelen, en zo zijn er nog veel meer.

Babs en Saskia wilde het 10 jarig bestaan niet zomaar voorbij laten gaan, en omdat ze het liefst gewoon doen waar ze goed in zijn , theater maken, vieren ze dit met een jubileumshow op 24 maart 2019 in Zevenskoop aan het Julianaplein te Den Helder. De show zal de vele kanten van Straalman&Vriesman theater bevatten, zoals bij elke goede theatervoorstelling met een lach en een traan.

De middag duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur en kaarten kosten 3 euro . te reserveren via babsstraalman@quicknet.nl of vriesmansaskia@gmail.com.of aan de deur op de dag zelf.

 

einde