• Het team van PontMeyer Den Helder, van links naar rechts André Schoolderman, Thomas Oliemans, Fabian Waaijman en Alex Walther.

    Aangeleverde foto

PontMeyer Den Helder investeert in nieuwe vestiging aan de Pastoor Koopmanweg

17-05-2019, 09:30 | Lezersnieuws | Adrie

PontMeyer Den Helder is onlangs verhuisd van de Pastoor Koopmanweg 25 naar nummer 4. De hout- en bouwmaterialenhandel heeft door de verhuizing meer ruimte gekregen met een overzichtelijker en vollediger assortiment als gevolg.

Het assortiment in de drive-in, maar ook in de bouwwinkel, is aanzienlijk uitgebreid. Zo zijn verschillende bouwmaterialen toegevoegd, maar er is ook uitgebreid in wandsystemen, tuinhout, (afgelakt) lijstwerk en zink. Doordat de bouw nog steeds in de lift zit, hebben bouwbedrijven behoefte aan partners met kennis, een uitgebreid assortiment en goede service. PontMeyer voorziet graag in die behoefte.

Het team van PontMeyer Den Helder is recent versterkt met een nieuwe vestigingsmanager: Fabian Waaijman. Fabian en collega’s Thomas, Alex en André hebben veel kennis van hout en bouwmaterialen. Samen hebben ze er veel zin in om klanten te helpen met beter bouwen.