• Eigenaresse SILKY SMOOTH - Marije Breemer

    Patricia Kooij

Opening van de allereerste Wax- & Browbar te Julianadorp

05-07-2018, 23:33 | Lezersnieuws | Marije

SILKY SMOOTH is een gecertificeerde en de allereerste Wax- & Browbar in Julianadorp (Noord-Holland) en omstreken, waar men sinds half juni terecht kan voor professionele en innovatieve waxbehandelingen met LYCON Precision Waxing.

Marije Breemer, 27 jaar is de eigenaresse en gespecialiseerd in de Brazilian wax. Deze ontharingsmethode is voor de schaamstreek en intieme delen. Wat in een paar jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste trends op het gebied van ontharen. Daarnaast kan men ook terecht voor ongewenste haargroei op andere delen van het lichaam en voor mooie gevormde wenkbrauwen met een naturelle look.

''Mijn missie is het om iedereen te laten ervaren dat waxen ook anders kan. Vrijwel pijnloos, doordat de wax enkel aan de haartjes hecht en niet aan de huid. Ik neem alle tijd voor mijn klanten en ben pas tevreden als zij met een lach de deur uitgaan.'' Aldus Breemer.

Breemer heeft na ruim 14 jaar horeca ervaring en bachelor Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs het roer drastisch omgegooid, om haar droom een eigen salon aan huis te realiseren. Hiervoor heeft ze zichzelf laten omscholen tot een echte wax- en browspecialist. Op langer termijn wilt ze een grote vestiging gaan openen in de binnenstad van Den Helder.

Voor het waxen gebruikt Breemer het merk LYCON. Wat volgens haar nr. 1 werelds beste wax uit Australië is met een selectie van de allerbeste en natuurlijke ingrediënten, uiterst zacht voor de huid met langdurig haarvrij resultaat zonder roodheid, huidirritaties en stoppels. Tot slot, staan persoonlijke aandacht, kwaliteit, hygiëne en discretie hoog in het vaandel.