Jack van Os van O&O Verhuur gehuldigd

09-02-2018, 17:11 | Lezersnieuws | Peter

Ondernemer Jack van Os van O&O Verhuur heeft vrijdagmiddag uit handen van Prins Jan1 de versierselen behorende bij Ridder in de orde van de Carnavalshoed mogen ontvangen.

Jack van Os werd vrijdagmiddag tot zijn grote verrassing opgewacht door de Krabbetukkers en zijn familie. Vlak daarvoor was Jack gevraagd zich met spoed naar Bastion Pierre te begeven vanwege brand in een van zijn dieselaggregaten. Pas bij de muzikale klanken van hofkapel de Bloaspoepers begreep Jack van Os dat hij de eer der Krabbetukkers waardig was bevonden.

Prins Jan benoemde in zijn proclamatie de jarenlange verbondenheid die het bedrijf O&O verhuur heeft met de Krabbetukkers en het feit dat hij niet alleen als feestvierder maar in het bijzonder als leverancier van uiteenlopende attributen bijdraagt aan het succes van de vereniging. "Zijn bekend", aldus de prins "dat deze genoemde attributen onlosmakelijk zijn verbonden aan de inrichting van carnavalspaleis Bastion Pierre". "De prettige samenwerking met Jack van Os dragen er aan bij dat honderden feestgangers verzekerd zijn van een uniek en sprankelend festijn.

De versierselen werden hem omgehangen door zijn echtgenote.