• Eindvoorstelling House Of Dance

    eigen foto

Eindvoorstelling House Of Dance wederom een groot succes!

09-07-2019, 08:20 | Lezersnieuws | Bianca

Maanden van voorbereidingen, korte nachten en de nodige zweetdruppels heeft het Whitney Valk gekost om weer een onvergetelijke eindvoorstelling op de planken te zetten in theater de Kampanje. En geheel niet onverdienstelijk. Gister was het dan eindelijk zover.
Omdat er dit jaar 360 leerlingen meededen aan de eindvoorstelling gaf HOUSE OF DANCE zelfs twee voorstellingen, beide op enkele plaatsen na , in een uitverkochte zaal.
     “Special guest” was dit keer Jasper Brinkman. Hij nam, het publiek en alle dansers op zeer professionele en humoristische wijze mee z’n tijdmachine in. Terug in de tijd en in de toekomst. Alle muziekgenres en dansvormen kwamen daarbij aanbod . Algemene Dans Vorming (ADV), Kidsdance, Hiphop, Dancehall, Modern Jazz, Tapdance, Ballet en Musical Show Dance, iedereen kwam door het thema van “HOD Timemachine” ruimschoots in de spotlights te staan. Door de gelikte choreografieën en perfecte programma-indeling van Whitney en haar rechterhand Bo Herweijer werd geen leerling vergeten.
Van de jaren 20/30 met dansen als de Charleston en de Can Can, de jaren 60/70 met muziek van James Brown, en Boney M; de jaren 00/’10 met muziek van Beyoncé, Justin Bieber; de jaren 40/50 met de Andrew Sisters en verschillende de Rock & Roll nummers, de jaren 80/90 muziek Michael Jackson, the Spicegirls, de Vogeltjesdans en tot slot de muziek van the Future. 
In de finale kwamen alle leerlingen uit Den Helder, Texel en Middenmeer met hun danscoaches Whitney en Bo massaal terug op het podium en in de zaal, om met hun gezamenlijke slotdans de voorstelling af te sluiten en een welverdiend en daverend applaus van het publiek in ontvangst te mogen nemen.