• ijsje eten

    R. de Vries
  • Zonnetrein

    R. de Vries

Eenzame ouderen busreisje

17-05-2019, 12:44 | Lezersnieuws | Renata

PERSBERICHT:

Mede door de sponsering van het RCOAK Fonds en de Raboton heeft Buurtvereniging ’t Kraaiennest donderdag 16 mei wederom een busreisje georganiseerd voor 50 eenzame ouderen.

Het thema stond in het teken van Strand, Duinen & Bos, dit omdat er gebleken is dat vele, moeilijk ter been zijnde ouderen, hier niet tot nauwelijks meer komen.

Wij zijn de dag begonnen met koffie en lekkers, daarna met de bus naar Camperduin waar we met een elektrische Zonnetrein compleet met gids door het mooie natuurgebied zijn gereden.

Daarna hebben we van een heerlijke lunch genoten op het Strandpaviljoen Struin met een geweldig uitzicht over de zee.

Onze tocht vervolgde via het mooie plaatsje Schoorl, waar een ieder even rond kon kijken en werd afgesloten met een heerlijk schep ijsje.

Rond 16.00 uur vertrok de bus weer richting het buurthuis. Waar we ontvangen werden met een hapje en een drankje. Er volgde nog een loterij en rond 18.00 uur werd er een heerlijke avondmaaltijd geserveerd, welke was bereidt door de vrijwilligers van Samen Koken Samen Eten van het Buurthuis.

Deze dag is niet mogelijk zonder onze vrijwilligers en de steun van fondsen. Wij zijn dan ook erg dankbaar voor de financiële bijdrage van het RCOAK fonds en de Raboton.

Onze dank hiervoor!